Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam po przerwie. Ja dzisiaj i przez najbliższe 2 dni bez serduszkowania. Mężusia nie będzie w domu. Mam nadzieję że wystarczy to co było. A dziś i tak nie dałabym rady - brzuch boli dosyć mocno, jakby macica, jajniki trochę też, ale bardziej podbrzusze po środku... Dziwne, zazwyczaj na owu boli tylko jeden jajnik, a tu dwa + środeczek. Nie wiem czy to przez poronienie takie anomalia czy co?!
-
MalaCzarna wrote:Witam po przerwie. Ja dzisiaj i przez najbliższe 2 dni bez serduszkowania. Mężusia nie będzie w domu. Mam nadzieję że wystarczy to co było. A dziś i tak nie dałabym rady - brzuch boli dosyć mocno, jakby macica, jajniki trochę też, ale bardziej podbrzusze po środku... Dziwne, zazwyczaj na owu boli tylko jeden jajnik, a tu dwa + środeczek. Nie wiem czy to przez poronienie takie anomalia czy co?!
Starczy bedzie git
-
MalaCzarna wrote:Witam po przerwie. Ja dzisiaj i przez najbliższe 2 dni bez serduszkowania. Mężusia nie będzie w domu. Mam nadzieję że wystarczy to co było. A dziś i tak nie dałabym rady - brzuch boli dosyć mocno, jakby macica, jajniki trochę też, ale bardziej podbrzusze po środku... Dziwne, zazwyczaj na owu boli tylko jeden jajnik, a tu dwa + środeczek. Nie wiem czy to przez poronienie takie anomalia czy co?!
Asha lubi tę wiadomość