Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoże być brak objawów bo jeszcze hormon mógł nie wzrosnąć na tyle. Tyle razy czytałam że dziewczynom się spóźniał okres o kilka dni i dopiero wtedy wychodziły pozytywy, a w dniu miesiączki nawet cienia. Mam znajomą która przez obie ciąże nie miała żadnych objawów oprócz brzucha i porodu.
Iza75 lubi tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Ja sobie tak do testowania jeszcze powkręcam ok? A jak będzie negatyw to wyleje mi się kubeł zimnej wody na głowę i może mi przejdzie. Jakoś po tym poronieniu to już tylko na tym się skupiam, zeświruję...
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Ja sobie tak do testowania jeszcze powkręcam ok? A jak będzie negatyw to wyleje mi się kubeł zimnej wody na głowę i może mi przejdzie. Jakoś po tym poronieniu to już tylko na tym się skupiam, zeświruję...
Uwazaj tylko zebys nie jebnela o glebe bo bedzie bolalo strasznie, tyle ci powiemamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Uwazaj tylko zebys nie jebnela o glebe bo bedzie bolalo strasznie, tyle ci powiem
-
MalaCzarna wrote:Może być brak objawów bo jeszcze hormon mógł nie wzrosnąć na tyle. Tyle razy czytałam że dziewczynom się spóźniał okres o kilka dni i dopiero wtedy wychodziły pozytywy, a w dniu miesiączki nawet cienia. Mam znajomą która przez obie ciąże nie miała żadnych objawów oprócz brzucha i porodu.
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny