Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Uwazaj tylko zebys nie jebnela o glebe bo bedzie bolalo strasznie, tyle ci powiem
Asha, pompon, Iza75 lubią tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Wiem że będzie boleć. Ale tak mocno wierzę że się udało... Wypełnia mnie nadzieja, energia. Oby to było to, a jak nie to najwyżej oszaleję jak moja szwagierka. Ona poroniła i teraz starają się chyba 5 miesiąc i nic, już ma takie jazdy, że 7 testów dziennie robi.
Kochanie ty wczoraj mialas owu...moze odetchnij spokojnie bo jak nie wyjdzie to sie zalamiesz i po co to....jak ma byc to bedzie, ale jak nie bedzie to .....przejdziesz koszmarIza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Mowilam ze ja tanczylam caly dzien bo Amelia dostala @ a ty nawet nie widzialas
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie no ja tak bardziej się śmieję niż piszę na poważnie z tym wkręcaniem sobie. Spokojnie, nie martwcie się. Wiem, że nie wszystko jest takie proste. Wiem, że nawet jeśli się uda to może się to skończyć poronieniem znowu. Mam po prostu w sobie nadzieję, ale ostatnio też miałam a i tak nie dowierzałam i ciąża mimo wszystko była dla mnie niespodzianką.
Asha, Iza75, amelia04072006, pompon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny