Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:Ale jak? Tak sam z siebie? Czy Ty miałas dosyć?
Nie..no razem tak pogadalismy, ze chyba lepiej zeby przestal, jak nie mozemy tak czesto, to bez sensu zeby chodzil taki naladowany...zacznie brac od nowego cyklu znowuIza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Wczoraj doszlismy do tego...nie wiedzial
-
Iza75 wrote:Tak chyba lepiej jednak...ale widze, ze skoro razem zdecydowaliscie ze w następnym cyklu (którego mam nadzieje nie będziesz juz brała pod uwagę) zacznie brać to nie jest mu z tym niekomfortowo
No nie nie, jemu by bylo jeszcze lepiej jak ja bym chciala bzykac teraz codziennie jak na owu hahahaha
Ale mi sie nie chce i dupa zimnaIza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No nie nie, jemu by bylo jeszcze lepiej jak ja bym chciala bzykac teraz codziennie jak na owu hahahaha
Ale mi sie nie chce i dupa zimnaAsha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Teraz to juz czekamy i nie bzykamy to dobrze, ze przestał lykac te cukierki bo by sie rozpękł jeszcze bidulek
Nie to ze rozpekl ale mialby problemy z chodzeniem bidulek mowie, dziala jak wiagra, hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 21:38
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Nie to ze rozpekl ale mialby problemy z chodzeniem bidulek mowie, dziala jak wiagra, hahahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 21:40
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:Z piczy @ przylazla
Asha, Iza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:O to nawet z ciekawości muszę mojemu zapisać...gorzej jak w robocie mu bedzie stał, klientela poucieka
A to wlasnie prawdopodobne...hahahah...najmniejszy szczegol i Tadek wystepuje z szeregu hahahah dlatego jestem 100% ze to te prochy, zajebiste sa tylko kurna mi sie teraz nie chce 2 razy dziennie jechac hahahahaha...maly wyjedzie to bedzie jazda, ja pierdole juz nie bede miala wywmowkiIza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość