Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:A ty gdzies byla tyle czasu?
-
Asha wrote:A to wlasnie prawdopodobne...hahahah...najmniejszy szczegol i Tadek wystepuje z szeregu hahahah dlatego jestem 100% ze to te prochy, zajebiste sa tylko kurna mi sie teraz nie chce 2 razy dziennie jechac hahahahaha...maly wyjedzie to bedzie jazda, ja pierdole juz nie bede miala wywmowki
Asha lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:Mik nie ma wyjscia, suwaka musisz pocisnac
-
Iza75 wrote:To by była u mnie mega odmiana ...jutro idę do apteki a nie w poniedziałek...a to tylko na poped jest czy ma generalnie jakies witaminy dla faceta bo juz ńie wiem
Ja to kupilam na wzmocnienie dla siebie glownie na jajeczka, potem wyczytalam ze to dobre jest na sperme zeby wzmocnicz zolnierzy a gdzies mi smignelo o popedzie o ktorym zapomnialam, bo mi to potrzebne zbytnio nie byl, poza tym ma witamim do jasnej cholery i jeszcze trocheIza75 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Jakiego suwaka Weźcie rozjaśnijcie trochę bo jak zacznę nadrabiać 158264 strony to na pewno se pogadam z Wami dzisiaj;-)
To amelia powiedzialaamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ja to kupilam na wzmocnienie dla siebie glownie na jajeczka, potem wyczytalam ze to dobre jest na sperme zeby wzmocnicz zolnierzy a gdzies mi smignelo o popedzie o ktorym zapomnialam, bo mi to potrzebne zbytnio nie byl, poza tym ma witamim do jasnej cholery i jeszcze troche
Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
pompon wrote:Suwaczek musisz pyknac do testowania. Takie co my wszytkie prawie w opisachy. Nowa tradycja jak
To amelia powiedziala
Jeeeejku Amelia jak ja się cieszę że Ty masz wreszcie tą cholerną @. No normalnie tak się cieszę jakbym w ciąży była;-)Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość