Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:Ja tez od razu to robie. Mam takiego nerwa ze nawet do kosza nie trafiam i znowu musze go brac a na dodatek musze sie schylic bo sam nie wstanie i sie wyrzuci i musze na niego patrzec i znow nim zucic i ......oczywiscie o tescie mowie nie palancie mezu
Asha, pompon lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Ja mam ochotę wywalić nawet przed upływem czasu, jak widze jak ta cholerna kontrolną sie szybko zabarwia a ta co trzeba nie....juz w końcu zeza jakiegoś dostanę od tego wgapiania sie pod takim albo stalin katem...jaskra mi wystarczy
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Ja mam ochotę wywalić nawet przed upływem czasu, jak widze jak ta cholerna kontrolną sie szybko zabarwia a ta co trzeba nie....juz w końcu zeza jakiegoś dostanę od tego wgapiania sie pod takim albo stalin katem...jaskra mi wystarczy
Ja pieprzona katarakte i sobie wmawiam ze to przez to nie widze...ze napewno jest tylko ja nie widze ..masakra hahahhaIza75 lubi tę wiadomość
-
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:Ja juz kilka razy wyciagalam z kosza. Nie moglam uwiezyc ze sie nie udalo. Po takim cyklu jaki mialam to juz wogole bede szalec
Pare razy wyciagnelas? Ze wogole czy jak?
Pare razy to ja wyciagam jeden test ...wyrzucam i wyciagam , wyrzucam i wyciagam itd itd itd....bo napewno po8 godzinach to sie cos pojawilo -
MalaCzarna wrote:Mik zajebisty suwaczek hehehe. Ja się żegnam na dziś, dobranoc. :* Kocham Was dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobranoc kochana:-)Iza75 lubi tę wiadomość