Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Chuj wie co oni robia a czego nie? Przed inseminacja mi zrobia to chyba robia
-
MalaCzarna wrote:Ale ja też myślę że pozytywne myślenie może zdziałać sporo dobrego, więc choćby ta nadzieja na zdrową ciąże miałaby skończyć się łzami, to myślę że warto próbować. Ot taka puenta. Idę.
Zycze ci zebys miala malo czasu na wyprobowywanie wszystkich metodamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:No to pewnie robią tylko ciekawe za ile...ja sie tak nad tym teraz zastanawiam czy by sie nie pokusić w następnym cyklu ale raz ze to kasa, a dwa nie wiem czy to nie byłby większy stres a właściwie parcie...
Tu nie ma ze za ile bo tu jest tylko szpital ktory jest za darmo...a do szpitala na cokolwiek musisz miec skierowanie, nawet gin ....jest w szpitalu....wiec sie nie da -
Asha wrote:Hmmmm...mowilas ostatnio ze malz cie nie chcial monitorowac
Asha, dotik, pompon, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Zycze ci zebys miala malo czasu na wyprobowywanie wszystkich metod
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:Bo jemu w owulke sie blokada psychiczna wlancza ale jeszcze tylko on grzebie. Dzisiaj wmowilam mu ze jak kupie mu mleczko przczele to mu maciek spadnie i bicepsy urosna. Lyknal mam mu kupic . wiec przed nastepna owulka to on bedzie prosil a ja bede udawac ze nie chce .
Ale po co mu mowisz kiedy owu, nie mow, jak mu tak lepiej jak nie wie to niech nie wie, przy porodzie sie dowie -
Asha wrote:Tu nie ma ze za ile bo tu jest tylko szpital ktory jest za darmo...a do szpitala na cokolwiek musisz miec skierowanie, nawet gin ....jest w szpitalu....wiec sie nie da
Czyli sie nie da bez komentarza....
A ja przez to pożal sie Boże testowanie zapomniałam dac znać malłzowi jak glut i teraz nadrobilam. Grzebnelam tez ale w śmieciach i na teście nic nowego -
Najlepiej by było nie mówić jak jest ovu tylko z tym moim to raczej nie wykonalne cholera bo on jak do roboty jedzie to tak moze kilkanaście godzin a potem to juz dupa bo nawet jemu sie nie chce...bez sensu to...No muszę mówić zeby laskawca reproduktor zaszczycil elżbietę
Asha, amelia04072006, gigsa lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Najlepiej by było nie mówić jak jest ovu tylko z tym moim to raczej nie wykonalne cholera bo on jak do roboty jedzie to tak moze kilkanaście godzin a potem to juz dupa bo nawet jemu sie nie chce...bez sensu to...No muszę mówić zeby laskawca reproduktor zaszczycil elżbietę
No czasmi sie nie da albo przeglodzic skubanca zeby sam chcialIza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość