Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie tylko z samego rana było rozciągliwie, później cały czas kremowo. Czyli po owulce. Ufff. Ja się tak bałam że po poronieniu to nie będzie owu tak od razu i że w ogóle jakieś problemy z cyklem będą a tu proszę. A co u was Kochane? Asha jak twoje bóle? Rudzia jak się czujesz? Amelia gdzie, że jej nie ma? Pompon udanej koloryzacji.
-
Ja umieram.. od rana boli mnie glowa.. chyba mialam goraczke w ogole.. ;/ herbata z cytryna i miodem nie pomaga.. nie moge lekow wziac ! Masakra ! nie wiem czy dam rade usnac w ogole
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 20:29
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Współczuję Rudzia. Może idź do lekarza, może trzeba podać antybiotyk? Niektóre można brać w ciąży z tego co wiem.
Nie .. u Nas to ciezko zeby dostac antybiotyk nawet nie dla ciezarnych.. faszeruja nas "Alvedon" na wszystko.. noga boli to alvedon chora jestes to alvedon doslownie zawsze. I polozna mowila ze alvedon moge brac w razie co ..bylam pewna ze mam w domu ale jak juz chcialam wziac to nie znalazlam.. wiec sie skonczyl :(mam jakies polskie leki ale wole nie brac chyba -
nick nieaktualny
-
Hej hej widze, ze weekendowo tu dzisiaj spokojnie. Ja dopiero syna ogarnelam, cos długo dzis nie chcial spać, mam nadzieje ze to jednorazowy wyskok...
Rudzia bidulko ciężka sprawa z tym chorowaniem w ciąży No i chujowo, ze tam u Ciebie maja jeden złoty lek na wszystko. Czarna ma racje, niektóre antybiotyki mozna brać w ciąży i jak jest zle to wręcz powinno sie. A ten czosnek probowalas? Mi pomagał...
Pompon a moze fote strzelisz po koloryzacji he? -
Mała mnie się wydaję, że to zależy od ilości hcg. Im mniej tym szybciej wraca do normy wszystko i szybciej jest owu, u mnie było sporo więcej i czekałam do 26 dc, gdzie teraz normalnie już w 17. Ale tylko się cieszyć, że u Ciebie owu potwierdzona Rudzia biedna jesteś. Musisz kilka dni przeleżeć to choróbsko, chyba jedyna rada. Ja już po koloryzacji, dupy ie urywa, że tak powiem, ale tak jak chciałam są jaśniejsze wstawiam pranie znowu i wyciągam torbę do pakowania...
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Siema laski, ja wlasnie wrocilam
Styralam sie tak, ze niech to jasna cholera, mam nadzieje, ze przespie cala noc , przed wyjsciem o 12 juz ledwo na oczy paczalam a teraz to juz zapalki trzeba wpychac
Widze u was wesolo podczytalam delikatnie...Amelia do cholery co jest???? Nawet sie cholero nie przywitalas dzisiaj, gdzie jestes???? Jak sie czujesz? Co sie dzieje z toba???? Bo cie znajde i do dupy nakopie!!!!Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny