Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:iza to ty zrob tak jak ja robię i przy pierwszym dziecku to sie sprawdzilo. poklocilismy sie, ja sie nie odzywalam a on wychodzil z siebie zebym sie odezwala. bylam dzielna, wiec moj maz sie wziol na sposob i postanowil wziasc mnie na sile a ja udawalam ze mi sie nie chce i ze jestem obrazona. nie powiedzialam mu ze mam dni plodne dowiedzial sie pozniej i nie moze mi teraz powiedziec ze ja chcialam dziecko a on nie.
Zajebiste -
amelia04072006 wrote:iza to ty zrob tak jak ja robię i przy pierwszym dziecku to sie sprawdzilo. poklocilismy sie, ja sie nie odzywalam a on wychodzil z siebie zebym sie odezwala. bylam dzielna, wiec moj maz sie wziol na sposob i postanowil wziasc mnie na sile a ja udawalam ze mi sie nie chce i ze jestem obrazona. nie powiedzialam mu ze mam dni plodne dowiedzial sie pozniej i nie moze mi teraz powiedziec ze ja chcialam dziecko a on nie.
oooo dobre tylko kurwa mi sie płodne koncza i nie wiem kiedy on wyjdzie z siebieamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:no moja corka ma 8 lat a on nadal sie dziwi jak to sie stalo bo ja przeciez nie moglam miec dzieci tak sie chlop postaral ze ozdrowiałam
No prosze, a jednak cuda sie zdazaja haha
No to teraz tez mu trzeba powiedziec ze juz sie nie staracieamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:nie on teraz to wytarczy ze wejde do pokoju a on sie pyta czy to juz chlop sie stara jak nigdy. szkoda by bylo zeby nic z tego nie wyszlo
To tylko mu powiedz ze to nie plodne jak plodne zeby presji nie mial ale bzykal w spokoju
No to fajnie ze sie stara, szkoda by bylo przerywacWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 12:44
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny