Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:no ja mialam chyba ze dwa dni przed- niby wysoko ale na okolo szyjki bylo tak jakby spuchniete, miekkie wszystko . potem szyjka zaczela sie otwierac i w trakcie @ sie obnizyla
No wczoraj jeszcze byla nisko, dzisiaj poszla w cholere wysoko ze ledwo ja znalazlam i nadal jest zamknieta i twardsza niz wczoraj, ale to podejrzewam kwestia indywidualnaamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
czytalam ze po owulacji szujka jest wysoko, przed okresem lub w trakcie jej trwania sie obniza i jest @
albo po owulacji przed planowanym okresem obnizy sie i potem idzie w gore. w tedy jest problem zeby ja siegnac. i to jet na ciaze. a w srodku kolo szyjki jak jest ? -
Niestety to nie reguła:-( Ja przed ostatnią @ miałam szyjkę mega wysoko, nawet Wam o tym pisałam. W czasie @ też ledwo mogłam jej dosięgnąć. Więc z tym nie ma reguły. Co innego jeśli chodzi o zamknięcie;-)
-
gigsa wrote:Niestety to nie reguła:-( Ja przed ostatnią @ miałam szyjkę mega wysoko, nawet Wam o tym pisałam. W czasie @ też ledwo mogłam jej dosięgnąć. Więc z tym nie ma reguły. Co innego jeśli chodzi o zamknięcie;-)
Asha, gigsa lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:czytalam ze po owulacji szujka jest wysoko, przed okresem lub w trakcie jej trwania sie obniza i jest @
albo po owulacji przed planowanym okresem obnizy sie i potem idzie w gore. w tedy jest problem zeby ja siegnac. i to jet na ciaze. a w srodku kolo szyjki jak jest ?
Na @ jest , napewno