Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Tynka1990 wrote:Słońce ale u mnie owulacji nie będzie bo jajeczka brak a z niczego ciąża się nie pojawi.
Takiej jednej tu lekarz powiedzial ze owu nie miala, poltora tygodnia pozniej temp jej poszla do gory i dalej sie zapierala ze owu nie bylo i okazalo sie ze ciaza i owu byla tyle ze pozniej, a ona miala usg za wczesnie
https://ovufriend.pl/wykres,9ebb593c380d93aadbfdb279e0ede280.html
Przeczytaj sobie komentarze od poczatkuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 16:48
-
no nie znaczy i mam nadzieje ze nie bedzie znaczylo. mam duzo watpliwosci ze akurat to teraz by bylo. przeciez nikt wczesniej z ginow nie widzial torbieli na jajnikach, ani przed ani po porodzie. w tej chwili nie ma nic innego czego nie bylo wczseniej. poprzedni cykl byl dlugi ale to pierwszy tak dluugi cykl w tym roku. prawie zawsze mam 36 dni. nie wiem czy mam owulacje - to jest pytanie i sie okaze po tym cyklu ale i na koniec tego cyklu mam wizyte u endo
-
amelia04072006 wrote:no nie znaczy i mam nadzieje ze nie bedzie znaczylo. mam duzo watpliwosci ze akurat to teraz by bylo. przeciez nikt wczesniej z ginow nie widzial torbieli na jajnikach, ani przed ani po porodzie. w tej chwili nie ma nic innego czego nie bylo wczseniej. poprzedni cykl byl dlugi ale to pierwszy tak dluugi cykl w tym roku. prawie zawsze mam 36 dni. nie wiem czy mam owulacje - to jest pytanie i sie okaze po tym cyklu ale i na koniec tego cyklu mam wizyte u endo
To trzymam kciuki, ale moze warto by do gina tez pojsc czy nie? Zeby zobaczyl czy czysto jest, nie wiem -
pojde ale najpierw zobacze co powie endo. u mnie nie ma endo-ginekologa a boje sie ze jak trafie na takiego co sie nie bardzo zna na hormonach to mi rozwali wszystko na amen a jeszcze wmowi mi ze wie co robi. moj endo jest kumaty chlop wiec jak mi powie co i jak to bede mogla wiecej ugrac u gina. zreszta endo powiedzial ze albo polozy mnie u siebie w klinice wiec bedzie mial na wszystkim reke albo da mi clo
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Inaczej to bys musiala nudna gazete czytac hahaha
Asha, dotik lubią tę wiadomość