Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:To w twoim wojewodztwie mozesz miec cos za duzo a obok za malo, kurwa bez sensu
-
amelia04072006 wrote:no wlasnie o to chodzi ze w wiekszosci labo moje wyniki sa ok. jedne troche ponad norme inne prawie przy gornej granicy ale jeszcze w normie a w moim sa kiepskie. jedyne co sie zgadza to stosunek lh do fsh ale to juz sobie sama obliczam nie oni
No to dobrze chyba, czy nie? -
Asha wrote:No to dobrze chyba, czy nie?
-
amelia04072006 wrote:no nie wiem na co moj endo bedzie patrzyl - na to czego on sie uczyl i stosuje czy na to co labo proponuje. to jest kurwa chore. rozumiem demokracja ale w takich sprawach powinno byc to uregulowane a nie samowolka
To moze powiedz mu ze sprawdzalas i zapytaj od czego to zalezy itd -
amelia04072006 wrote:w moim od 10,83 a w innym 15- tu juz mnie zaszaleli.
idioci i teraz co ma leczyc czy nie leczyc ? jak mam za duzo to przez to moge poronic
No tylko ze wcale za duzo mozesz nie miec, a prochami mozesz namieszac, a wedlug tamtej normy masz ladnie w normie -
amelia04072006 wrote:no wlasnie o to chodzi ze w wiekszosci labo moje wyniki sa ok. jedne troche ponad norme inne prawie przy gornej granicy ale jeszcze w normie a w moim sa kiepskie. jedyne co sie zgadza to stosunek lh do fsh ale to juz sobie sama obliczam nie oni
Dziewczyny gdzieś mi szyjka macicy sie zapodziała , szukam szukam i nie ma a psy sie na mnie jak na debila patrzą jak tak se grzebie ;pAsha, dotik lubią tę wiadomość