Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
kassandra wrote:Za tymi labo nie trafisz, mój kolega robił cholesterol raz w przychodni a za kilka dni w szpitalu i wyszły mu całkiem inne wyniki w przych. sporo za wysokie a w szpitalu w normie ....
Dziewczyny gdzieś mi szyjka macicy sie zapodziała , szukam szukam i nie ma a psy sie na mnie jak na debila patrzą jak tak se grzebie ;p
A nie zgubilas jej przypadkiem gdzies albo nie zostawilas u kogoskassandra, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
kassandra wrote:Za tymi labo nie trafisz, mój kolega robił cholesterol raz w przychodni a za kilka dni w szpitalu i wyszły mu całkiem inne wyniki w przych. sporo za wysokie a w szpitalu w normie ....
Dziewczyny gdzieś mi szyjka macicy sie zapodziała , szukam szukam i nie ma a psy sie na mnie jak na debila patrzą jak tak se grzebie ;p
szyja poszla na urlop przeciez sa wakacjeAsha, kassandra lubią tę wiadomość
-
kassandra wrote:niegdzie sie nie szlajałam z tego co pamiętam ...
dobra juz nie grzebie bo bolec zaczęło podbrzusze, zgubiła sie to się i znajdzie
Nie pokazuj dzieciom bo tez zaczna grzebac
Gorzej jak poszla i jej sie spodobalo na wybiegukassandra, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:piję, tylko na początku poczułam jajniki teraz cisza. okaże się jak będzie owu.
u Ciebie to chyba i jajniki i cycki się odzywają tak?? -
amelia04072006 wrote:wczoraj zaczely jajniki a dzisija rano tak mnie nawalay ze szok. cycki tez bola najbardziej przy dotknięciu. ty to juz dobry tydzien pijesz chyba nie ?
no 10 dzień już. ale cycki, skąd?jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.