Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:no wlasnie nie wiem. prolaktyne jak badalam mialam dobra, wiec nie wiem czemu.
dlugo czulas, ze cos sie dzieje po tym ?
to dziwne faktycznie. no ja w sumie tylko przez 1 dzień czułam coś, teraz jest normalnie raczej, może czasem coś delikatnie zaćmi i to wszystko. może to znaczy, że na Ciebie działajestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
ja pije trzeci dzień. wczoraj poczułam i czuje nadal. ale bola mnie oba jajniki. nie rownoczesnie oczywiscie, ale czuje oba. jest podobno zasada, ze kazdy cykl jest z jednym jajnikiem i sie zmieniaja. a mnie bola oba i zastanawiam sie czemu. troche mnie to martwi
-
amelia04072006 wrote:ja pije trzeci dzień. wczoraj poczułam i czuje nadal. ale bola mnie oba jajniki. nie rownoczesnie oczywiscie, ale czuje oba. jest podobno zasada, ze kazdy cykl jest z jednym jajnikiem i sie zmieniaja. a mnie bola oba i zastanawiam sie czemu. troche mnie to martwi
może się ostro do pracy wzięły i szykują nie jedno a dwa jajka na owujestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:Amelia dwa jajniki pracuja ale tylko z jednego ten finalowy pecherzyk jest, ale w oby sie tworza, dlatego oba pracuja