Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Mi się nasuwa tylko pytanie : On tego dziecka chce czy nie? Ma świadomość że bez seksu dziecka nie będzie?
-
Iza75 wrote:czyli co, najlepiej by teraz bylo zebys go za te 2 dni nie zapraszala na randke bo sie kurwa znowu zbiesi...?
-
amelia04072006 wrote:kiedy byla rozmowa o powiekszeniu sie rodziny to byl za tym zeby tak sie stalo. kiedy z nim o tym rozmawiam to caly czas mowi ze chce, dlatego kompletnie nie rozumiem o co chodzi. nie naciskam, nie skakam nie piszcze nie zmuszam nie ciagne na sile rozmowy wiec nie wiem czy ma powod czuc sie zmuszony. nie wiem co on ma w tym pustym łbie ale zaczyna mnie to denerwowac bo do cholery mamy swoje lata i wystarczyloby jedno zdanie ze nie chce i tyle
Moze tak naprawde nie chce, a boi sie powiedziec zebys nie odeszla, dlatego zwleka z czasem bo moze bedzie juz za pozno i wyjdzie ze to niczyja wina -
amelia04072006 wrote:teraz to ja powinnam czekac kiedy mu sie zachce i powinnam rozwalic nogi, pyknie sobie i po sprawie. bez dyskusji. szkoda ze owu nie mozna ustwaic w tym terminie
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Moze tak naprawde nie chce, a boi sie powiedziec zebys nie odeszla, dlatego zwleka z czasem bo moze bedzie juz za pozno i wyjdzie ze to niczyja wina
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:o to wlasnie chodzi. on wie ze musze wiec on jak dziecko zabiera zabawki