Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:a jakas flora bakteryjna w tableteczkach by nie pomogła?
Nie wiem kochana, tutaj nic takiego nawet nie ma, a druga rzecz ze ja nie wyjde bo sie zestam przeciez na zewnetrzu hahaha, przyjdzie @ to powinno sie polepszyc jak nie, to pojdzie do tych kretynow w przyszlym tygodniu -
a ja 26 marca!! nie zapominać proszę
ja np. z ukł pokarmowym mam chyba od zawsze problemy, podejrzewam zespół jelita drażliwego plus nietolerancja laktozy w pewnym stopniu, mocno muszę uważać co jem kiedy i jak jem:/Sylwia87 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
amelia04072006 wrote:a moze ty nabialu nie przyswajasz?
Hahahahaha...sorry...kochana ja nie moge....nabialu, pomidorow,makaronow, schabu,wolowiny,truskawek, orzechow....lista jest dluga
A chleba to wogole nie jem , no moze raz na tydzienWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 13:56
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Nie wiem kochana, tutaj nic takiego nawet nie ma, a druga rzecz ze ja nie wyjde bo sie zestam przeciez na zewnetrzu hahaha, przyjdzie @ to powinno sie polepszyc jak nie, to pojdzie do tych kretynow w przyszlym tygodniu
nie masz węgla aktywowanego??jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Sylwia87 wrote:Ty przed kolejnym na pewno, bo zmobilizowałaś się i poszłaś do lekarza... A ja? Za 100 lat może... Ja się boje pójść
lepiej isc zbadac niz probowac i plakac ze nie wychodzi. ja dzieki temu wiem ze mam mniejsze szanse wiec i stresa mam mniejszego z tego powodu. wyc do nieba mi sie chce jak se pomysle ze jakies gowno mam ale przynajmniej wiem co i jak. nie odkladaj tegoAsha, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Nie wiem kochana, tutaj nic takiego nawet nie ma, a druga rzecz ze ja nie wyjde bo sie zestam przeciez na zewnetrzu hahaha, przyjdzie @ to powinno sie polepszyc jak nie, to pojdzie do tych kretynow w przyszlym tygodniu
kup se zwykla flore bakteryjna w tabletkach ana usprawni ci prace jelit.
wczoraj na noc jadlas nalesniki wiec albo masz problem ze smazonymi albo tlustymi albo mlekiem. -
amelia04072006 wrote:unikaj nabialowych zeczy i przyjzyj sie co sie dzieje z organizmem. jak pojdziesz do doktoraka to przynajmniej bedziesz wiedziala czy nie jest lepiej.
wczoraj na noc jadlas nalesniki wiec albo masz problem ze smazonymi albo tlustymi albo mlekiem.
Ale ja to mam od tygodnia nie od wczoraj kochana, nie wazne....koniec tematu -
Asha wrote:Hahahahaha...sorry...kochana ja nie moge....nabialu, pomidorow,makaronow, schabu,wolowiny,truskawek, orzechow....lista jest dluga
A chleba to wogole nie jem , no moze raz na tydzien -
amelia04072006 wrote:unikaj nabialowych zeczy i przyjzyj sie co sie dzieje z organizmem. jak pojdziesz do doktoraka to przynajmniej bedziesz wiedziala czy nie jest lepiej.
wczoraj na noc jadlas nalesniki wiec albo masz problem ze smazonymi albo tlustymi albo mlekiem.
polecam Colon Cjestem w ciąży, urojonej i spożywczej.