Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
jak będziesz musieć przez taaaaki cykl jak ja urządzać orgię to ciekawe czy będzie ci się chciało. poza tym może będzie następny cyklAsha wrote:Co to za wymowki...juz poszla sie bzykac..owu przed toba...raz dwa..raz dwa....potem bedziesz zalowac ze nie wykorzystalas ....bo nakopie do dupy

-
Bardzo mi przykro Przytulam:-(MalaCzarna wrote:Dostałam krwawienia... Lekarz powiedział że to na pewno poronienie. Możliwe że się sama oczyszczę. Czekają jeszcze na hcg żeby potwierdzić.
-
Zostawil mnie...
Nie wiem co sie dzieje..
((
Powiedzial ze bedzie ojcem dziecka ale tylko tak dla mojej wiedzy..
Kurwa przeciez wszystko bylo dobrze.. cieszyl sie i w ogole.. i nagle taka zmiana..
nie wiem co robic
(
-
Jak to Rudzia że Ty chciałaś? Przecież pisałaś że razem je planowaliście? Jak nie chciał to mógł się zabezpieczać. A Ty się teraz nie zamartwiaj jak sobie dasz radę. Wszystko się ułoży a on...? Może ochłonie, może potrzeba mu czasu?Rudzia wrote:No chyba..
Nie wiem o co mu chodzi
(((
Jak ja sobie sama poradze?!
Powiedzial ze to js chcialam dziecka wiec ono jest tylko moje..
((
-
Ale ma kurwa gest z tym mieszkaniem...O co chodzi kolesiowi? Nic nie kumam w życiu nie zrozumiem facetówRudzia wrote:Tak olanowalismy.. dlatego nie rozumiem o co mu chodzi!!
Mam tu meldunek i podyt i wszystko.. On zostaje w Pl wiec zostawia mi mieszkanie..
((( ja nie dam rady sama