Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa wrote:mik82 witaj witaj Kochana!!! :***
Asha a jak ja za Tobą tęskniłam... regularnie wołałam cię na naszym forum... i nic... ale rozumiem...
Cymuś Kochanie rozumiem że wypad się udał???
No ja tez wolalam , ale za duzo zdrowia mnie to kosztowalo niestety
Ja tez tesknilamKatjaa lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ktora to z was brala mleczko pszczele?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:oj moje drogie babeczki, mój wyjazd się udał, z małżem już jakoś zaczynamy na nowo się dogadywać, ale jednak jakaś tam zadra jest....
ja zaczynam zmieniać swój sposób myślenia, bo może faktycznie troszkę zagalopowałam się z pewnymi sprawami....może kiedyś Wam opowiem o co kaman
cieszę się, że jesteście
i macham łapką do koleżanek, których nie znam
jestem sobie cymcia
No to fajnie....lepiej pomalu niz wogole
Wszystko jakos pomalu sie ulozy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No ja zamowilam tez, i czekam wiec bedziemy razem braly
-
mik82 wrote:A ile Ty za to płaciłaś Bo ja pyłek mam od znajomych a mleczko w Polsce strasznie drogie Za 25 g krzyczą koło 70 zł a to trzeba 1-2 g przez 28 dni brać na płodność
Ja kupilam w drazetkach, bo o swiezym to nie ma mowy, za 100 zaplacilam £4,5 czyli jakies 22 zl -
Asha wrote:Amelia wlasnie drugi w zycie owu test zrobila i jest pozytywny wiec za bzykanie sie bierze w 50 dc prawie juz zmaga sie tez strasznie ze swoim termometrem
bo po pierwsze nikt mi nie powiedzial gdzie sie termometr wklada kiedy ma sie owulcje w oczach. po drugie ja nie biore sie w 50 tylko jade juz 50 dni.
czesc dziewczyny, ostrzegam- tu jest troche nienormalnie
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:bo po pierwsze nikt mi nie powiedzial gdzie sie termometr wklada kiedy ma sie owulcje w oczach. po drugie ja nie biore sie w 50 tylko jade juz 50 dni.
czesc dziewczyny, ostrzegam- tu jest troche nienormalnie
Dlatego jest tak fajnie, bo my zryte bzykasz juz czy sie wstrzymujesz?