Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Tak olanowalismy.. dlatego nie rozumiem o co mu chodzi!!
Mam tu meldunek i podyt i wszystko.. On zostaje w Pl wiec zostawia mi mieszkanie..((( ja nie dam rady samaKatjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Beta <1,2 ta z rana... Oficjalnie wiem już że poroniłam. Lekarz jeszcze nie ma wyników... ;(
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Beta <1,2 ta z rana... Oficjalnie wiem już że poroniłam. Lekarz jeszcze nie ma wyników... ;(
-
Rudzia... też nie wierze... nie jest wart Ciebie... nie dorósł jeszcze do bycia ojcem, bycia głową rodziny Smutne to jest, ale dasz radę! Dla kropka którego nosisz pod sercem! Trzymaj się!
Ech co za dzień dwie tak dobijające wiadomości
trzymam kciuki za wszystkie pozostałe, aby w końcu pojawiły się te upragnione kropki! -
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Mam nadzieję że się sama oczyszczę i będziemy mogli od razu się starać...
-
Co tu sie dziej jasna cholera? Czlowiek wyjdzie na godzine i takie rzeczy
Czarna przykro mi bardzo, ale moze natura wie lepiej i moze ten fasolek byl za slaby i nie mial sily
Rudzia....ten twoj facet to jaj nie ma zadnych!!! Musisz kochana walczyc dla swojej rodziny teraz...ty i groszek jestescie najwazniejsze teraz....pogadaj z kims z urzedu albo z innej instutucji odpowiedzialnej za samotne matki jakie ty masz tam mozliwosci, napewno dostaniesz jakas pomoc, to nie polska do cholery, ze na ulicy cie zostawia....bedzie dobrze, a faceta tez znajdziesz wszystko w swoim czasieamelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość