Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Dostałam krwawienia... Lekarz powiedział że to na pewno poronienie. Możliwe że się sama oczyszczę. Czekają jeszcze na hcg żeby potwierdzić.
Bardzo Ci współczuję i wiem, że nie ma słów, które mogłyby Cię pocieszyć.
Tak od strony medycznej to zdecydowanie lepiej jak się sama oczyścisz, tylko pamiętaj, muszą Ci zrobić USG kontrolne potem.
Ściskam kochana mocno. -
shimmer_lip wrote:To moze niech ona tak bardzo nie oblewa a ja bym sie bardzo chetnie takiego zimnego piwka napila i do tego papieroska
Wiem o czym mowisz, ja wlasnie piwko pociskam , papierosek tez by sie przydal no ale rzucialm niedawno wiec nie mozna, ale ciagnieamelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
kluska wrote:Trzymaj się kochana.
Tak od strony medycznej to zdecydowanie lepiej jak się sama oczyścisz, tylko pamiętaj, muszą Ci zrobić USG kontrolne potem.
Ściskam kochana mocno.
Gdzie beta? -
kluska wrote:Trzymaj się kochana.
Ściskam kochana mocno.Asha lubi tę wiadomość
-
Czarna, naprawdę bardzo mi przykro. Testowałyśmy w tym samym czasie i byłam przekonana że się uda.
Kluska, widzę drugą kreskę, żaden tam cień, na pewno będzie ciemniała z każdym kolejnym dniem.
Rudzia, wybacz, ale straszny młot z tego twojego faceta, jak tak można! Musisz być dzielna. -
Asha wrote:Ze co? Laski mowily ze poszlas na bete...cos krecisz
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam w tajemnicy, że rzyg mi dzisiaj cały dzień doskwiera i mam hujowy odruch wymiotny ale może to z głodu, mam dziś wstręt jakiś do jedzenia i szczękościsk jakby. Do tego w brzuchu mnie kłuje to jest taki dziwny ból jakby ktoś tam siedział i szczypał, czasem mocnej, czasem jest to ciągłe uczucie a czasem jedno mocniejsze ukłucie.
Do tego te testy. Jestem dobrej myśli a co ma być to będzie.
Oczywiście dzisiaj na pragnienie już nie piwko a soczek
Asha lubi tę wiadomość
-
kluska wrote:Powiem Wam w tajemnicy, że rzyg mi dzisiaj cały dzień doskwiera i mam hujowy odruch wymiotny ale może to z głodu, mam dziś wstręt jakiś do jedzenia i szczękościsk jakby. Do tego w brzuchu mnie kłuje to jest taki dziwny ból jakby ktoś tam siedział i szczypał, czasem mocnej, czasem jest to ciągłe uczucie a czasem jedno mocniejsze ukłucie.
Do tego te testy. Jestem dobrej myśli a co ma być to będzie.
Oczywiście dzisiaj na pragnienie już nie piwko a soczek