Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:lepiej nie bo nie wiadomo jaki to rodzaj wirusa a surowe jajko moze miec salmonelle
no fakt
pozbędziesz się wirusa, dostaniesz w gratisie pałeczkę SalmonelliWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 20:00
amelia04072006 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
@ powinnam juz miec, troche mnie to dziwi szczerze przyznam ale nic, czekam cierpliwie, zmierzylam temp po spaniu, bo to 3 godziny...i kiedys jak tak zmierzylam to byla identyczna jak rano jak wstalam a teraz kurna 37.4 jakos tak wysoko ale to pewnie, ze wieczor no mus czekac
Jak cos to pewnie castagnusWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 20:02
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:@ powinnam juz miec, troche mnie to dziwi szczerze przyznam ale nic, czekam cierpliwie, zmierzylam temp po spaniu, bo to 3 godziny...i kiedys jak tak zmierzylam to byla identyczna jak rano jak wstalam a teraz kurna 37.4 jakos tak wysoko ale to pewnie, ze wieczor no mus czekac
-
Asha wrote:@ powinnam juz miec, troche mnie to dziwi szczerze przyznam ale nic, czekam cierpliwie, zmierzylam temp po spaniu, bo to 3 godziny...i kiedys jak tak zmierzylam to byla identyczna jak rano jak wstalam a teraz kurna 37.4 jakos tak wysoko ale to pewnie, ze wieczor no mus czekac
gorączki nie masz? bo przy rota temp podwyższona by była.jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Jak cos to pewnie castagnus
jest winowajcajestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
amelia04072006 wrote:i nie pij i nie jedz cieplych zeczy bo to nasila wymioty
Ja sie zastanawiam czy wogole dam rade cos zjesc hahaha, narazie nie wymiotuje jeszcze wiec spoko jak cos to wam powiem, fote tez chcecie? HahahhaIza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ja sie zastanawiam czy wogole dam rade cos zjesc hahaha, narazie nie wymiotuje jeszcze wiec spoko jak cos to wam powiem, fote tez chcecie? Hahahha
zygow?
kibla ?
wirusa ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 20:04
dotik, Iza75 lubią tę wiadomość