Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja swojego też do łóżka musiałam ciągnąć jak się staraliśmy, a teraz odkąd zaszłam to mu się chcica włączyła i łazi za mną jak kot w marcu:D jakby ta ciąża jakimś afrodyzjakiem była:O ale szczerze to podoba mi się taki obrót sytuacji:D
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
bianka wrote:Ja swojego też do łóżka musiałam ciągnąć jak się staraliśmy, a teraz odkąd zaszłam to mu się chcica włączyła i łazi za mną jak kot w marcu:D jakby ta ciąża jakimś afrodyzjakiem była:O ale szczerze to podoba mi się taki obrót sytuacji:D
Bo to tak zawsze jest,jak nie moze to chce -
shimmer_lip wrote:No a poza tym lubimy tak jedno na drugim leżeć No i oczywiście ja i mąż śpimy na brzegach a na środku rozwalone 4,5 kg psa kołami do góry I jeszcze nas gówno kopie przez sen
mam tak samo, tylko 30kg psashimmer_lip lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
amelia04072006 wrote:pewno do 100 za 4 tabsy
Ale ja bym to podzielila na pol i zobaczyla, bo pol mu moze wystarczy i bys miala 8 wtedy, bo czasami po wiagrze maja kolesie problem ze skonczeniem, a tu o plemniory chodzi, wiec dlatego mysle ze pol na poczatek -
Asha wrote:Powaznie?
Ale ja bym to podzielila na pol i zobaczyla, bo pol mu moze wystarczy i bys miala 8 wtedy, bo czasami po wiagrze maja kolesie problem ze skonczeniem, a tu o plemniory chodzi, wiec dlatego mysle ze pol na poczatek