Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
bianka wrote:Aż tak to nie, ale jak się budzę i u śpiącego m widzę namiocik, to budzę i mówię, że trzeba działać, żeby się nie marnował, a wyśpi się później:D
Asha, bianka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ło matko jaka ty zaradna i przezorna jestes. zbierasz plemniki na nastepna ciaze ? a moze zalatw mi jednego to nie bede prosic sie mojegio meze
ja mówiłam, że Ci wyślę tylko najpierw sprawdzę na sobie, czy to towar I jakości, a nie jakieś kulawe kretonkiAsha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
shimmer_lip wrote:Mi na początku też jedzenie pomagało i to były piękne dni a teraz nic mi nie pomaga odliczam do końca tego trymestru!!! Jeszcze 4 tygodnie i mam nadzieję wolność i super samopoczucie
Ja jestem jakieś 2 tygodnie za Tobą, więc wszystko przede mną do wczoraj pomagało wyjści na świeże powietrze, a teraz to już bez różnicy, męczy i kropka.
SPojrzałam na Twój suwaczek USG- ja pierwsze badanie mam 10.09 godz. 10
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ło matko jaka ty zaradna i przezorna jestes. zbierasz plemniki na nastepna ciaze ? a moze zalatw mi jednego to nie bede prosic sie mojegio meze
Taaaaa a później zamiast dla żony na waciki, to alimenty będą;P hehe tak to ja się wkręcić nie dam;Pamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
bianka wrote:Ja jestem jakieś 2 tygodnie za Tobą, więc wszystko przede mną do wczoraj pomagało wyjści na świeże powietrze, a teraz to już bez różnicy, męczy i kropka.
SPojrzałam na Twój suwaczek USG- ja pierwsze badanie mam 10.09 godz. 10
I wg owu to jesteś 6 dni za mną ale mi na usg pani doliczyła 5 dni bo dziecko większe niż okres wskazujeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 19:35
-
amelia04072006 wrote:no to nie podasz mi meza danych nawet DNA nie pomoze i zamiast wacikow to na SPA bedziesz miec
Hhehe negocjatorka pełną gębą spa to ja mam w kuchni nad parującymi garami i m zapewne stwierdziłby, że w zupełności wystarczy;)
Tylko czym Ci wysłać, bo listem, to zieloną już dostaniesz;P
A tak właściwie to kiedy owulkę miałaś przy poprzednich cyklach?
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Mój suwaczek oszukuje Nie wytrzymałam i już podejrzałam gnojka
A w którym tygodniu byłaś? Ja będę w 9 +5dni. Mąż bardzo chciał iść, ale jak powiedziałam, że dopochwowe na początku robią, to powiedział, że jednak nie. Zmuszać go nie będę, ale chciałam, żeby był ze mną.
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
bianka wrote:A w którym tygodniu byłaś? Ja będę w 9 +5dni. Mąż bardzo chciał iść, ale jak powiedziałam, że dopochwowe na początku robią, to powiedział, że jednak nie. Zmuszać go nie będę, ale chciałam, żeby był ze mną.
-
[/QUOTE]Tylko czym Ci wysłać, bo listem, to zieloną już dostaniesz;P [/QUOTE]
mozesz dolozyc lodowke w gratisie
[/QUOTE]A tak właściwie to kiedy owulkę miałaś przy poprzednich cyklach?[/QUOTE]
a ja wiem chyba jak mnie brzuch bolal
ja o szyjce ze istnieje dowiedzialam sie za nim zalogowalam sie na of a o sluzie to juz w cale nie wiedzialam