Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
bianka wrote:Ja swojego też do łóżka musiałam ciągnąć jak się staraliśmy, a teraz odkąd zaszłam to mu się chcica włączyła i łazi za mną jak kot w marcu:D jakby ta ciąża jakimś afrodyzjakiem była:O ale szczerze to podoba mi się taki obrót sytuacji:D
-
bianka wrote:Ale knujecie:D
hehe będzie jadł kolację, a tu szlaban do góry ni stąd ni zowąd:D
na co amelia rzeknie: no skoro taki napalony jesteś to idziemy, później dokończysz jeść
Noooo..hahahaha nie ma czasu na pierdoly hahahahaamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
bianka wrote:Ale knujecie:D
hehe będzie jadł kolację, a tu szlaban do góry ni stąd ni zowąd:D
na co amelia rzeknie: no skoro taki napalony jesteś to idziemy, później dokończysz jeśćdotik, Asha lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:tęsknię za psem!
Ale wróciła i jest cudnieAsha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Podziwiam Cię Mi to się tak rzygać chce, że nie ma opcji
To współczuje, ja mam ogólnie mdłości przez cały dzień z przerwami. Dziś jak mnie rano zbudził i zaczął podchody to standardowo zemdliło na maxa, ale jak coś przegryzę, najlepiej mięcho, to przejdzie na pół godzinki i można ten czas wykorzystać ale od kilku dni z mdłościami coraz gorzej, więc pewnie niedługo sielanka się skończy.dotik lubi tę wiadomość
-
bianka wrote:To współczuje, ja mam ogólnie mdłości przez cały dzień z przerwami. Dziś jak mnie rano zbudził i zaczął podchody to standardowo zemdliło na maxa, ale jak coś przegryzę, najlepiej mięcho, to przejdzie na pół godzinki i można ten czas wykorzystać ale od kilku dni z mdłościami coraz gorzej, więc pewnie niedługo sielanka się skończy.