Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:od 3 dni taki sam
hej kochane, długo mi sie dzis zeszło cholera...
ja tez sobie testa zrobiłąm i jest negatyw, testowa linia baaaardzo blada. no i ciesze sie, bo dzis z bzyczenia nici (małża nie ma) a jutro albo on nie bedzie w stanie albo ja...raczej ja bo ja planuje sie narębac
Asha normalnie aż mi serce podskoczyło jak przeczytałam co sie jutro święci będę rano czekała...chociaz pewnie sie spóźnie, no ale bede
i co tam jeszcze sie wydarzyłobo nie nadrobie wszystkiego...Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:a nie wiem. skoro zgodzil sie na dziecko a nie chce sie bzykac to chyba nie wie jak sie to robi matko a moze on faktycznie nie wie ?
Ty to moze wez chlopa uswiadom a nie tak w ciemno wymagasz od niegoamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:dobrze, ze nie ten sam
hej kochane, długo mi sie dzis zeszło cholera...
ja tez sobie testa zrobiłąm i jest negatyw, testowa linia baaaardzo blada. no i ciesze sie, bo dzis z bzyczenia nici (małża nie ma) a jutro albo on nie bedzie w stanie albo ja...raczej ja bo ja planuje sie narębac
Asha normalnie aż mi serce podskoczyło jak przeczytałam co sie jutro święci będę rano czekała...chociaz pewnie sie spóźnie, no ale bede
i co tam jeszcze sie wydarzyłobo nie nadrobie wszystkiego... -
przyszło dzis mleczko pszczele i mojemu odrazu podsunelam i powiedzialam, ze witaminy i ze ma brac na czczo na minimum 30 min przed jedzeniem...i sie biedaczek zmartwil strasznie bo jak on tyle wytrzyma...wkurwa na chwile złapałam, ze on tylko o tym żarciu, no ja pierdole...ale darowalam sobie kłótnie dzis, czekam na po ovu;-)
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:przyszło dzis mleczko pszczele i mojemu odrazu podsunelam i powiedzialam, ze witaminy i ze ma brac na czczo na minimum 30 min przed jedzeniem...i sie biedaczek zmartwil strasznie bo jak on tyle wytrzyma...wkurwa na chwile złapałam, ze on tylko o tym żarciu, no ja pierdole...ale darowalam sobie kłótnie dzis, czekam na po ovu;-)
-
amelia04072006 wrote:mniej czy bardziej blady niz moj ? nie no to wiem ze trzeba sikac na inny . pij do upadlego nie teraz maz wstaje w nocy do dziecka