Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Shimmer, co u ciebie?
Pilam ziolka, w smaku.....nie sa genialne musze powiedziec . Mozna to poslodzic trche? Hehe bo na rzyg mi sie zbira jak to pije
Musze to pic przed spaniem czy moge troche wczesniej?
Sorry,ze tak dupe z tym zawracamshimmer_lip lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:
Humoru brak bo pierwszy raz mi bylo niedobrze nawet jak sie w nocy na siku budzilam. Czyli sytuacja postepuje dzis chyba nawet do Mamusi na cmentarz nie pojade ale ona przeciez wie co i jak
Widze, ze ciaza pelna geba hahaha...sorryshimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Witaj Shimmer, co u ciebie?
Pilam ziolka, w smaku.....nie sa genialne musze powiedziec . Mozna to poslodzic trche? Hehe bo na rzyg mi sie zbira jak to pije
Musze to pic przed spaniem czy moge troche wczesniej?
Sorry,ze tak dupe z tym zawracam
Pic trzeba wieczorem ale nie musisz sekunde przed zasnieciem ja pilam po prysznicu juz w pidzamieAsha lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Ja nie slodzilam bo ja lubie ziola i mi to smakowalo zatkaj nos i duszkiem pij
Pic trzeba wieczorem ale nie musisz sekunde przed zasnieciem ja pilam po prysznicu juz w pidzamie
Jakies to takie mdle mi sie wydaje...ja tez ziloka pije , ale to jakies inne jest i posmak zostaje w ustach, dlatego pytam czy to przed snem musi byc dzieki kochana...jakos musze przebrnac hahahashimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Wiem o czym mowisz. Przyzwyczaisz sie a ten chujowy posmak to dziurawiec daje. Nienawidze dziada. Ale sie po kilku dniach przyzwyczailam
A wspolczuje/zazdroszcze tez rozumiem bo tez tak mialam. I kazdej co marudzila w ciazy mialam ochote napisac nie bluznij babo ale jak Cie cisnie ponad tydzien codziennie to bez kitu rece opadaja. Jedyne co to sobie tlumacze ze dzieciol mi potwierdza swoja obecnosc
Gdzie ta Gigsa i Zeta? -
shimmer_lip wrote:Wiem o czym mowisz. Przyzwyczaisz sie a ten chujowy posmak to dziurawiec daje. Nienawidze dziada. Ale sie po kilku dniach przyzwyczailam
A wspolczuje/zazdroszcze tez rozumiem bo tez tak mialam. I kazdej co marudzila w ciazy mialam ochote napisac nie bluznij babo ale jak Cie cisnie ponad tydzien codziennie to bez kitu rece opadaja. Jedyne co to sobie tlumacze ze dzieciol mi potwierdza swoja obecnosc
Gdzie ta Gigsa i Zeta?
No mam nadzieje, ze sie przyzwyczaje, bo inaczej z kiblem bede sie witac hahaha
No a twoje mdlosci to wierze, ze sa meczace i tulam
Nie wiem wlasnie co z Gigsa cholera zaspala wziela, moze po test poszla hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 08:18
-
Spokojnie mozesz sobie po ziolach zeby myc albo napic sie czegos zeby smak zmienic sierpniowki pobily rekord lipcowek 85 ciezarowek a jak bedzie cos u naszych to nawet 87 Czyli cos moze byc z tym sloncem wrzesien ostatnio tez jest sloneczny
Asha lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Spokojnie mozesz sobie po ziolach zeby myc albo napic sie czegos zeby smak zmienic sierpniowki pobily rekord lipcowek 85 ciezarowek a jak bedzie cos u naszych to nawet 87 Czyli cos moze byc z tym sloncem wrzesien ostatnio tez jest sloneczny
Nie, to ja myje ale mimo wszystko czuje to w gardle, musze to popic czyms potem bo kiepsko z tym zasypiac
No to sporo zaszlo...tylko ze przy takiej liczbie to sporo tez poroni niestety -
Asha wrote:Nie, to ja myje ale mimo wszystko czuje to w gardle, musze to popic czyms potem bo kiepsko z tym zasypiac
No to sporo zaszlo...tylko ze przy takiej liczbie to sporo tez poroni niestety -
shimmer_lip wrote:Podczytuje na fioletowej stronie kwietniowki i byl taki moment ze codziennie albo co drugi dzien ktos sie z nami zegnal puste jaja, zarodek ktory sie nie rozwija masakra. Ostatnio nawet gdzies widzialam dziewczyne ktora w 12 tyg sie dowiedziala ze dziecko sie przestali rozwijac w 10 tyg. Nie ma zadnej granicy kiedy ciaza jest bezpieczna i jak ma sie cos spieprzyc to sie spieprzy.
No niestety pozytywny test ciazowy to tylko poczatek kolejnych zmartwienWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 08:32
-
Jestem:-)
Test negatywny. Znów dupa:-( Tempka spadła, szyjka się otwiera, jutro @ będzie:-(
juz mi się nawet nowego cyklu nie chce zaczynać, bo wiem, że i tak nic z tego nie będzie.
Mała ja robiłam badania krwi na cytomegalię e, rozyczke i toxo. Wyniki ok.
Mam dziś doła, jestem mega zła, teraz będę tylko @ wypatrywać żeby mnie nie zalało z nienacka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 08:35
-
gigsa wrote:Jestem:-)
Test negatywny. Znów dupa:-( Tempka spadła, szyjka się otwiera, jutro @ będzie:-(
juz mi się nawet nowego cyklu nie chce zaczynać, bo wiem, że i tak nic z tego nie będzie.
Mała ja robiłam badania krwi na cytowanie, rozyczke i toxo. Wyniki ok.
Mam dziś doła, jestem mega zła, teraz będę tylko @ wypatrywać żeby mnie nie zalało z nienacka.
Cholera przykro mi Gigsa -
gigsa wrote:Jestem:-)
Mała ja robiłam badania krwi na cytomegalię e, rozyczke i toxo. Wyniki ok.
Mam dziś doła, jestem mega zła, teraz będę tylko @ wypatrywać żeby mnie nie zalało z nienacka.Asha, gigsa lubią tę wiadomość