Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Nie wiem dlaczego, mam przeczucie że się udało, wtedy też miałam... Cholera, a może to jeszcze ta luteina się utrzymuje w organizmie? Najdłuższe 2 dni przede mną...
trzymamy kciuki!!mik82 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:Aj mnie brzuch naparza...te suty mnie draznia..nie wiem co jest grane...jajkniki mnie bola tez...masakra generalnie....ryczec mi sie chce ale ogolnie trudno powiedziec z jakiego powodu..chujnia jakas ogolna
Infolic?jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:Ale co? Ze to po nim? Mozliwe, nie wiem, ale tak czytam o tych ziolach i tym inocudo i sie zastanawiam czy jednego nie odstawic zeby nie przestymulowac
a może spróbuj na zmianę? np 1-3 inocudo, a następne 1-3 dni zioła?jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Hej kochane
Moja temp tak jak przewidywałam dziś ostro w dół i dobrze, bo pierwszy raz się @ nie mogę doczekać. Wiem, że z tym moim progesteronem nic by nie wyszło a nawet jakby wyszło to potem by się i tak zesrało więc liczę na nowy cykl.
Trochę mało mnie było ostatnio bo smutno jakoś mi było:-(, że tak się staram a to i tak nic nie daje. Ale przełknęłam to jakoś i od jutra będę z Wami częściej:-) Dziś nie mogę bo mam familijną niedzielę
Dostanę @ i zapisuje się do gina tak żeby mniej więcej w owu do niego trafić i znów zacząć cykl monitorowany ze wspomagaczami bo to mi ostatnio pomogło zaciążyć. Po cichu liczę na kolejny cud... -
Asha wrote:Ale co? Ze to po nim? Mozliwe, nie wiem, ale tak czytam o tych ziolach i tym inocudo i sie zastanawiam czy jednego nie odstawic zeby nie przestymulowac
Asha lubi tę wiadomość
-
Wróciliśmy juz do hotelu. Wypad ekstra, widoki cudne, tylko mój humor pozostawia wiele do życzenia. Jeszcze mąż mnie wkurwia dziś na maxa. Też mi wszystkiego się odechciewa. Faceci czasem naprawdę nic nie rozumieją
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny