Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dotik wrote:no super
ja bym w ogóle chciała trójkę, min. dwójkę, więc dziołcha też niech będzie. no ale najpierw to niech się jedno pojawi
do cycków dołączam ciągniecie jajników. co ten cudolik tam wyprawia?. ale tak najpierw niech sie raz uda.
u mnie to cudo tez mi wywala jajniki. daaaaawno tak mnie nie nawalalydotik lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:a ci powiem ze tak se dzisiaj myslalam ze jak mi sie uda to bede walic jedno za drugim i zrobie se patologiczna rodzine wielodzietna
. ale tak najpierw niech sie raz uda.
u mnie to cudo tez mi wywala jajniki. daaaaawno tak mnie nie nawalaly
to samo myślałam:) że po pierwszym nie ma sensu się zabezpieczać skoro tak cholernie trudno zajśći na żywioł
byłoby śmiesznie jakbyśmy po tym cudoliku od razu zaszły, hahaha(tak sobie gdybam...)
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:to samo myślałam:) że po pierwszym nie ma sensu się zabezpieczać skoro tak cholernie trudno zajść
i na żywioł
byłoby śmiesznie jakbyśmy po tym cudoliku od razu zaszły, hahaha(tak sobie gdybam...)
, ale tez zamierzam isc z fala.
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Wpadłam napisać że mam gorączkę czy też stan podgorączkowy, boli mnie gardło, mam zatkany nos, łamanie w kościach i brak siły na cokolwiek.
To chyba przeziębienie a nie ciąża, więc do dupy.
To tyle. Buziaki.
biedna:* kuruj się w takim razie!!jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
MalaCzarna wrote:Wpadłam napisać że mam gorączkę czy też stan podgorączkowy, boli mnie gardło, mam zatkany nos, łamanie w kościach i brak siły na cokolwiek.
To chyba przeziębienie a nie ciąża, więc do dupy.
To tyle. Buziaki.
.
jesien idzie. kuruj sie mała
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:No można, ale myślałam że te temperaturki ładne, to zmęczenie, to rozbicie to na ciążę, a tu przeziębienie...
Dzięki Kochane! Całuję!
moja babcia zawsze radziła nogi w gorącej wodzie wymoczyćjestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny