Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dotik wrote:no super ja bym w ogóle chciała trójkę, min. dwójkę, więc dziołcha też niech będzie. no ale najpierw to niech się jedno pojawi
do cycków dołączam ciągniecie jajników. co ten cudolik tam wyprawia?
u mnie to cudo tez mi wywala jajniki. daaaaawno tak mnie nie nawalalydotik lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:a ci powiem ze tak se dzisiaj myslalam ze jak mi sie uda to bede walic jedno za drugim i zrobie se patologiczna rodzine wielodzietna . ale tak najpierw niech sie raz uda.
u mnie to cudo tez mi wywala jajniki. daaaaawno tak mnie nie nawalaly
to samo myślałam:) że po pierwszym nie ma sensu się zabezpieczać skoro tak cholernie trudno zajść i na żywioł
byłoby śmiesznie jakbyśmy po tym cudoliku od razu zaszły, hahaha (tak sobie gdybam...)jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:to samo myślałam:) że po pierwszym nie ma sensu się zabezpieczać skoro tak cholernie trudno zajść i na żywioł
byłoby śmiesznie jakbyśmy po tym cudoliku od razu zaszły, hahaha (tak sobie gdybam...)dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Wpadłam napisać że mam gorączkę czy też stan podgorączkowy, boli mnie gardło, mam zatkany nos, łamanie w kościach i brak siły na cokolwiek. To chyba przeziębienie a nie ciąża, więc do dupy. To tyle. Buziaki.
biedna:* kuruj się w takim razie!!jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
MalaCzarna wrote:Wpadłam napisać że mam gorączkę czy też stan podgorączkowy, boli mnie gardło, mam zatkany nos, łamanie w kościach i brak siły na cokolwiek. To chyba przeziębienie a nie ciąża, więc do dupy. To tyle. Buziaki.
jesien idzie . kuruj sie mała
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:No można, ale myślałam że te temperaturki ładne, to zmęczenie, to rozbicie to na ciążę, a tu przeziębienie... Dzięki Kochane! Całuję!
moja babcia zawsze radziła nogi w gorącej wodzie wymoczyćjestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny