Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:prowda. ale ja wierze w przeczucia. ja nie wiedzialam ze jestem w ciazy a snila mi sie dziewczynka i mam dziewuszysko. w przedostatnim cyklu snilo mi sie ze sie nie uda i poronilam
a teraz co Ci się śni?
ja ostatnio - jakieś 3-4 miesiące w ogóle swoich snów nie pamiętam. nic a nic.jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Rudzia wrote:Mozna rutinoscorbin??!! I jaaaaa.. a ja myslalam ze nie
W ciąży nie powinno się zażywać preparatów z żeń-szeniem (zawiera niewielką ilość estrogenu) czy dziurawcem (może nasilać przebarwienia skóry). Nawet tak pospolite zioła, jak koszyczek rumianku, kwiat lipy czy liście maliny bywa, że wywołują niepożądane reakcje (rumianek może uczulać, kwiat lipy i liście maliny mogą powodować przekrwienie skóry matki i jednocześnie większy odpływ krwi z łożyska). Stosowanie ziół omówmy z lekarzem.
Rudzia lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:a teraz co Ci się śni?
ja ostatnio - jakieś 3-4 miesiące w ogóle swoich snów nie pamiętam. nic a nic. -
amelia04072006 wrote:na razie nic mi sie nie snilo ja zadko mam sny ale ja mi sie juz cos przysni to np. konkretne zdarzenie, gdzie widze scenke jakbym ogladala film. za jakis czas dokladnir to samo sie wydarzy. mam sny prorocze ktore zawsze sie sprawdzaja. dlatego ciesze sie ze nie mam snow czesto
to co teraz chłopak ?jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Rudzia wrote:Dzieki Amelia
-
Wlasnie poczytalam troszke na szwedzkich stronach na temat przeziebienia w ciazy iii.. Oni maja calkiem inne podejscie.. np uwazaja ze najlepiej przelezec w lozku i nie uzywac lekow jak najdluzej sie da.. niby moge uzywac na katar spray do nosa ale wole nie bo sa podzielone opinie.. ;/ i uwazaja ze kaszel jak i przeziebienie nie wplywa na dziecko w brzuchu kobiety ... ehh
-
Rudzia wrote:Wlasnie poczytalam troszke na szwedzkich stronach na temat przeziebienia w ciazy iii.. Oni maja calkiem inne podejscie.. np uwazaja ze najlepiej przelezec w lozku i nie uzywac lekow jak najdluzej sie da.. niby moge uzywac na katar spray do nosa ale wole nie bo sa podzielone opinie.. ;/ i uwazaja ze kaszel jak i przeziebienie nie wplywa na dziecko w brzuchu kobiety ... ehh
Rudzia lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:a mi się właśnie chłopak marzy będę otoczona sisiolami, bo pies też ma
dotik, Rudzia lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:mój pies biega przez sen i całą kanapą trzęsie, baran mały.
dotik lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:przerabane . ja ma corke. ma 8 lat. ciagle podbiera mi kosmetyki, musze krecic jej wlosy, kupowac balowe ciuchy - ma to co ja chcialam jako dziecko. zajebiszcze
no super ja bym w ogóle chciała trójkę, min. dwójkę, więc dziołcha też niech będzie. no ale najpierw to niech się jedno pojawi
do cycków dołączam ciągniecie jajników. co ten cudolik tam wyprawia?jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
amelia04072006 wrote:moj pies chrapie. ja pierdole jak spi w nocy i jest cicza a ten wyjedzie ze swoim gruchaniem to masakra. wazy 35 kg wiec te gulgoty potrafia obudzic
no mojemu też się zdarza chrapać, ale wtedy kopniaka dostaje facet zresztą teżjestem w ciąży, urojonej i spożywczej.