Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
a tak w ogóle po drugim farbowaniu mam włosy prawie czerwone. no dramat jest. mój na mnie ciągle wiewióra mówi, no i jawnie się nabija. eh, zachciało się głupiej babie na szczęście rudy szybko się wypłukuje
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:a tak w ogóle po drugim farbowaniu mam włosy prawie czerwone. no dramat jest. mój na mnie ciągle wiewióra mówi, no i jawnie się nabija. eh, zachciało się głupiej babie na szczęście rudy szybko się wypłukuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 18:30
-
amelia04072006 wrote:rudy to kolor bardzo nie ekonomiczny plowieje na sloncu i szybko sie zmywa. tez zawsze bylam ruda ale czestotliwosc farbowania mnie dobijala i teraz jestem brazowa
no mi zawsze płowieje do takiego rudo-blondu. ale jakoś nigdy na inny kolor się nie skusiłam, ciągle te rudości kusząjestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
amelia04072006 wrote:rudy to kolor bardzo nie ekonomiczny plowieje na sloncu i szybko sie zmywa. tez zawsze bylam ruda ale czestotliwosc farbowania mnie dobijala i teraz jestem brazowa
ja jestem ruda, farbuje wlosy raz na 3 miesiace fakt kolor szybko sie wyplukuje ale wtedy nakladam na wlosy na kilka minut koloryzujaca odzywke i znowu jest super
amelia04072006, dotik lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:jakieś ulubione rude farby macie? bo ja w sumie ciągle czymś innym, nie znalazłam jeszcze ideału.
Ja zawsze uzywam loreal preference 74 a jak nie ta to z tej samej serii ale nie pamietam jaki numer -
dotik wrote:no to mam właśnie to na głowie. tylko farbowałam dwa razy, bo za pierwszym bardzo nierówno wyszło i teraz prawie czerwona jestem.
Kilka myc i bedzie lepiej ja zawsze jestem zadowolona z efektow jesli chodzi o te farbydotik lubi tę wiadomość