Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Tu ponad 35 stopni, a na słońcu to nawet nie wiem ile. A mnie od wczoraj gardło boli:-( ale to pewnie od klimy w pokoju, bo w nocy ciągle działa.
-
amelia04072006 wrote:jakie kopiuj i jakie wklej cholera ?
ehehehehehe no to taka metoda ułomna trochę ale nie umiem inaczej klikam cytuj jedną rzecz, piszę odpowiedź, nie wysyłam tylko kopiuję to wszystko, potem klikam cytuj drugą rzecz, to co skopiowałam oczywiście znika, piszę odpowiedź do drugiej rzeczy, potem wklejam co wcześniej skopiowałam i mam 2 cytaty
rozumisz Ty?amelia04072006 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:ehehehehehe no to taka metoda ułomna trochę ale nie umiem inaczej klikam cytuj jedną rzecz, piszę odpowiedź, nie wysyłam tylko kopiuję to wszystko, potem klikam cytuj drugą rzecz, to co skopiowałam oczywiście znika, piszę odpowiedź do drugiej rzeczy, potem wklejam co wcześniej skopiowałam i mam 2 cytaty
rozumisz Ty?dotik lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. tez musze sprobowac jakby co moze nie byc po polsku
wyszlo ?
dotik wrote:ehehehehehe no to taka metoda ułomna trochę ale nie umiem inaczej klikam cytuj jedną rzecz, piszę odpowiedź, nie wysyłam tylko kopiuję to wszystko, potem klikam cytuj drugą rzecz, to co skopiowałam oczywiście znika, piszę odpowiedź do drugiej rzeczy, potem wklejam co wcześniej skopiowałam i mam 2 cytaty
rozumisz Ty?Asha lubi tę wiadomość