Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:a ja sie dzisiaj zalewam potami, kreci mi sie kurewsko w glowie nic mnie nie bili troche mnie cycki kuja i mam strasznego kapcia w paszczy
a to, że sie porzygalam jak len wypiłam po raz pierwszy to sie liczy? za ten objaw znaczy sie?Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:no to git, może jeszcze cos bedzie tylko,że mojego jak nie ma tak nie ma
Iza75 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Cześć laska:-) Wróci to bierz się za niego. Tylko już go nie czołgaj tyle tylko tym razem szybki numerek to zakończy owocnie;-)
no hej ja licze, że on sie sam za mnie wezmie bo jakja sie za niego ostatnio biore to on sie przestrasza i chuj z tego wychodzi -
Iza75 wrote:no hej ja licze, że on sie sam za mnie wezmie bo jakja sie za niego ostatnio biore to on sie przestrasza i chuj z tego wychodzi
Wez go tak podjaraj zeby on wogole nie mogl nic powiedziec i jak juz bedzie prawie....to siadaj na niego i twoje ;1)mik82, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Wez go tak podjaraj zeby on wogole nie mogl nic powiedziec i jak juz bedzie prawie....to siadaj na niego i twoje ;1)
Asha lubi tę wiadomość