Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:A piramidy i cwiczki pamietasz, jaki szal byl hahahaha i w gume sie gralo to byly piekne czasy
mik82, dotik lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:jak ja mowie dziecku ze telefon byl jeden na cala okolice , czesto swiatlo wylaczali , byly dwa programy w tv a telewizor byl czarni-bialy i tak sniezyl ze tylko glos bylo slychac to jej oczy wychodza
No ja tez pamietam jak nam pierwszy tel zakladali i u babci z centrala trzeba bylo sie laczyc hahahahmik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ja puszki zbieralam po piwie hahaha
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:jestem w szoku ze tak szybko . szkoda ze nie zsynchronizowała sie z moim mezem . dawno takich bolesci nie mialam wiec moze bedzie w tym cyklu , wiec chociaz tyle bo na szczesliwy cykl mam nikle szanse.
no właśnie Amelia, jak bólowo u Ciebie? lepiej coś? bo u mnie coraz gorzej, cycki coraz mocniej czuję, już chodzić normalnie nie mogę i podbrzusze coraz bardziej jak tak do @ będzie, to się zastrzele chyba. ALE to wszystko przecież na płodność!!!Asha lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:no właśnie Amelia, jak bólowo u Ciebie? lepiej coś? bo u mnie coraz gorzej, cycki coraz mocniej czuję, już chodzić normalnie nie mogę i podbrzusze coraz bardziej jak tak do @ będzie, to się zastrzele chyba. ALE to wszystko przecież na płodność!!!
Szkoda ze facetom tak jaj nie miazdzy na nasza @dotik, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hahahaha...Położyłam się ze śmiechu.
Ale Ty czuła jesteś
A czemu to tylko my mamy cierpiec do cholery..oni tak samo chca dzieci a przy porodzie juz maja ulgiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 11:46
mik82 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:no jest , ale odebralam wynik z progesteronu, potwierdzaja pcos
-
dotik wrote:no właśnie Amelia, jak bólowo u Ciebie? lepiej coś? bo u mnie coraz gorzej, cycki coraz mocniej czuję, już chodzić normalnie nie mogę i podbrzusze coraz bardziej jak tak do @ będzie, to się zastrzele chyba. ALE to wszystko przecież na płodność!!!
-
amelia04072006 wrote:wczoraj bol juz byl mniejszy a dzisiaj PRAWIE go nie mam tylko boli mnie kosc łonowa. ale tam nic nie ma wiec nie wiem czemu . troche mnie to wkurza bo promieniuje do pachwiny i noge, przez co jak chodze to mnie boli. czemu ta cholerna plodnosc boli? @ boli owulacja boli potem znaowu @ i tak kurwa caly miesiac . moj maz jak go paznokcie bola to leci zeby go ratowac
No dlatego wlasnie mowie...ze by im sie przydalo to by sie pozamykali troche i szacunku nabraliamelia04072006, dotik lubią tę wiadomość