Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Już pokłuta. Wynik ok.15 dopiero. Także czekam. Amelia tak coś nie coś podczytałam, że z tym Twoim cięzka przeprawa, ale dopięłaś wczoraj swego
Dotik oby te bóle to na marne nie były. A Ty Asha jak tam? Faszerujecie się tymi cudami czytam, to jakieś efekty muszą być w końcu.
dotik lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:Już pokłuta. Wynik ok.15 dopiero. Także czekam. Amelia tak coś nie coś podczytałam, że z tym Twoim cięzka przeprawa, ale dopięłaś wczoraj swego
Dotik oby te bóle to na marne nie były. A Ty Asha jak tam? Faszerujecie się tymi cudami czytam, to jakieś efekty muszą być w końcu.
Czekamy na wyniki kochana...odrazu mow co i jak
Ja juz nic nie wiem
-
moj ma chyba wieczny PMS ale poniewaz nie moge dluzej czekac to juz nie bede z nim dyskutowac. potrzebuje polemniki i koniec kropkapompon wrote:Już pokłuta. Wynik ok.15 dopiero. Także czekam. Amelia tak coś nie coś podczytałam, że z tym Twoim cięzka przeprawa, ale dopięłaś wczoraj swego
Asha, dotik lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Czekamy na wyniki kochana...odrazu mow co i jak

Ja juz nic nie wiem
A ta Twoja @ to taka normalna, jak zawsze?
amelia04072006 wrote:moj ma chyba wieczny PMS ale poniewaz nie moge dluzej czekac to juz nie bede z nim dyskutowac. potrzebuje polemniki i koniec kropka
No i prawidłowo!
Też ściągnęłam podwójne cytowanie hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 11:59
amelia04072006, Asha, dotik lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:tez sie uczylas
? geniusz 
No, z pierwzym września też przystąpiłam do nauki i to jakiej owocnej
dziewczyny zmykam na tochę, musze coś skonsumić, ale nie mogę sie zdecydować na nic
Na pewno dam znać jak wynik hcg. Trzymajta się!
Asha, amelia04072006, dotik lubią tę wiadomość