Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Już pokłuta. Wynik ok.15 dopiero. Także czekam. Amelia tak coś nie coś podczytałam, że z tym Twoim cięzka przeprawa, ale dopięłaś wczoraj swego Dotik oby te bóle to na marne nie były. A Ty Asha jak tam? Faszerujecie się tymi cudami czytam, to jakieś efekty muszą być w końcu.
dotik lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:Już pokłuta. Wynik ok.15 dopiero. Także czekam. Amelia tak coś nie coś podczytałam, że z tym Twoim cięzka przeprawa, ale dopięłaś wczoraj swego Dotik oby te bóle to na marne nie były. A Ty Asha jak tam? Faszerujecie się tymi cudami czytam, to jakieś efekty muszą być w końcu.
Czekamy na wyniki kochana...odrazu mow co i jak
Ja juz nic nie wiem -
pompon wrote:Już pokłuta. Wynik ok.15 dopiero. Także czekam. Amelia tak coś nie coś podczytałam, że z tym Twoim cięzka przeprawa, ale dopięłaś wczoraj swego Dotik oby te bóle to na marne nie były. A Ty Asha jak tam? Faszerujecie się tymi cudami czytam, to jakieś efekty muszą być w końcu.
Asha, dotik lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Czekamy na wyniki kochana...odrazu mow co i jak
Ja juz nic nie wiem
A ta Twoja @ to taka normalna, jak zawsze?
amelia04072006 wrote:moj ma chyba wieczny PMS ale poniewaz nie moge dluzej czekac to juz nie bede z nim dyskutowac. potrzebuje polemniki i koniec kropka
No i prawidłowo!
Też ściągnęłam podwójne cytowanie hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 11:59
amelia04072006, Asha, dotik lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:tez sie uczylas ? geniusz
No, z pierwzym września też przystąpiłam do nauki i to jakiej owocnej dziewczyny zmykam na tochę, musze coś skonsumić, ale nie mogę sie zdecydować na nic Na pewno dam znać jak wynik hcg. Trzymajta się!Asha, amelia04072006, dotik lubią tę wiadomość