Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Tynka1990 wrote:hej
Ja tylko na chwilkę zaglądam
Amelia niestety Twoja przepowiedz się nie spełniła
Mam "nieudaną" owulację i torbielka się zrobiła
Odstawiam bromka, biorę lutkę a od następnego cyklu clo plus monitoring
Ehh wiedziałam, że nie ma co się cieszyć
mykam do pracy, miłego dnia
My się jeszcze nie miałyśmy okazji poznać
Przykro mi że powstała torbiel, ale...ja właśnie po cyklu w którym miałam torbiel zaszłam w ciążę więc... Nie nakręcam ale będę trzymać kciukiTynka1990 lubi tę wiadomość
-
Tynka1990 wrote:Hej mik
Ja na ciążę nawet nie liczę
zobaczymy czy clo zadziała na moje leniwe jajcorki -
MalaCzarna wrote:Dziewczyny jak tu wytrzymać do jutra. I tak jestem twardzielka bo w ostatnim cyklu testowałam już 9dpo. Co za dzień... Pewnie w nocy nie będę mogła spać z emocji...
trzymam kciuki! to tylko jeden dzień dasz radę!MalaCzarna lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Hej kochane, jestem juz w domu i podlaczylam Tel bo oczywiscie mi padl...zaswiadczenie mam wiec jak nic za tydzień jak mnie szlag nie trafi to będę w robocie...lekarka wydawala sie fajna ale na koniec mnie wkurwila bo zszedl temat na dzieci (wiecie, ze zrytym beretem gada sie o tym wiecznie, masakra...).. I ona do mnie, ze w ogóle nie rozumie tego parcia na drugie dziecko...osz w morde..no ale nie podjelam tematu bo jeszcze by mi zaswiadczenie cofnęła...no a teraz małż w domu, maly spi wiec moze jakas akcja sie wykluje...buziaki, będę pewnie wieczorem dopiero...
Czarna ale emocje, to juz jutro haha...oby to bylo to...zmykam...buzi raz jeszczeMalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Hej kochane, jestem juz w domu i podlaczylam Tel bo oczywiscie mi padl...zaswiadczenie mam wiec jak nic za tydzień jak mnie szlag nie trafi to będę w robocie...lekarka wydawala sie fajna ale na koniec mnie wkurwila bo zszedl temat na dzieci (wiecie, ze zrytym beretem gada sie o tym wiecznie, masakra...).. I ona do mnie, ze w ogóle nie rozumie tego parcia na drugie dziecko...osz w morde..no ale nie podjelam tematu bo jeszcze by mi zaswiadczenie cofnęła...no a teraz małż w domu, maly spi wiec moze jakas akcja sie wykluje...buziaki, będę pewnie wieczorem dopiero...
Czarna ale emocje, to juz jutro haha...oby to bylo to...zmykam...buzi raz jeszczeIza75, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:Hej kochane, jestem juz w domu i podlaczylam Tel bo oczywiscie mi padl...zaswiadczenie mam wiec jak nic za tydzień jak mnie szlag nie trafi to będę w robocie...lekarka wydawala sie fajna ale na koniec mnie wkurwila bo zszedl temat na dzieci (wiecie, ze zrytym beretem gada sie o tym wiecznie, masakra...).. I ona do mnie, ze w ogóle nie rozumie tego parcia na drugie dziecko...osz w morde..no ale nie podjelam tematu bo jeszcze by mi zaswiadczenie cofnęła...no a teraz małż w domu, maly spi wiec moze jakas akcja sie wykluje...buziaki, będę pewnie wieczorem dopiero...
Czarna ale emocje, to juz jutro haha...oby to bylo to...zmykam...buzi raz jeszcze
no co za baba!MalaCzarna, Iza75, mik82 lubią tę wiadomość
-
Nie rozumiem takich lekarzy. Ty nie przychodzisz po pozwolenie, więc takie komentarze są zbędne
MalaCzarna, Iza75, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Hej Kochane!!! Iza przykro mi ze taki babsko się trafiło ma twojej drodze. Czarna trzymam kciuki!!! A ja dzisiaj szczęśliwa bo mój M wraca
oj to chyba będzie się działoIza75, mik82 lubią tę wiadomość
-
Katjaa w porządku:-)
Na ten cykl też za bardzo się nie nastawia. Jakoś nadzieję straciłam i już nawet starać mi się nie chce. Może na gwiazdkę się uda w końcu.
Teraz oblicza, że na owu ( jeśli przyjdzie w terminie ) to z mężem będziemy się mijali i znów dupa z tego będzie.