Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Katjaa w porządku:-)
Na ten cykl też za bardzo się nie nastawia. Jakoś nadzieję straciłam i już nawet starać mi się nie chce. Może na gwiazdkę się uda w końcu.
Teraz oblicza, że na owu ( jeśli przyjdzie w terminie ) to z mężem będziemy się mijali i znów dupa z tego będzie. -
Iza75 wrote:Hej kochane, jestem juz w domu i podlaczylam Tel bo oczywiscie mi padl...zaswiadczenie mam wiec jak nic za tydzień jak mnie szlag nie trafi to będę w robocie...lekarka wydawala sie fajna ale na koniec mnie wkurwila bo zszedl temat na dzieci (wiecie, ze zrytym beretem gada sie o tym wiecznie, masakra...).. I ona do mnie, ze w ogóle nie rozumie tego parcia na drugie dziecko...osz w morde..no ale nie podjelam tematu bo jeszcze by mi zaswiadczenie cofnęła...no a teraz małż w domu, maly spi wiec moze jakas akcja sie wykluje...buziaki, będę pewnie wieczorem dopiero...
Czarna ale emocje, to juz jutro haha...oby to bylo to...zmykam...buzi raz jeszczeMalaCzarna, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Hej Kochane!!! Iza przykro mi ze taki babsko się trafiło ma twojej drodze. Czarna trzymam kciuki!!! A ja dzisiaj szczęśliwa bo mój M wraca
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydotik wrote:oj to chyba będzie się działo
mik82, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Jak Ty szczęśliwa to ja razem z Tobą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 14:36
MalaCzarna, mik82, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Dziękuję Kochana :* z M tyle już przeszylismy że nie jedni by nie dali rady a my kochamy się coraz bardziej. Do szczęścia Fasolki nam brak jeszcze
mik82, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Dziękuję Kochana :* z M tyle już przeszylismy że nie jedni by nie dali rady a my kochamy się coraz bardziej. Do szczęścia Fasolki nam brak jeszcze
Katjaa, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Kochane :* Nárazie będziemy brali witaminki i ziolka żeby wspomóc organizm bo od 7 cykli jak się staramy to bez żadnych suplementów i nic... A jak do końca roku nie zajdziemy w ciążę to będziemy badania robić bo jednak M ma swoje lata (47) i może coś tam nie tak, albo u mnie coś nie tak przez te miesniaki...
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Dzięki Kochane :* Nárazie będziemy brali witaminki i ziolka żeby wspomóc organizm bo od 7 cykli jak się staramy to bez żadnych suplementów i nic... A jak do końca roku nie zajdziemy w ciążę to będziemy badania robić bo jednak M ma swoje lata (47) i może coś tam nie tak, albo u mnie coś nie tak przez te miesniaki...
Ale badania na pewno by Wam rozjaśniły co trzeba poprawićMalaCzarna, dotik, Katjaa, bianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny. Co prawda to dopiero kropla w morzu, ostatnio ładnie przyrosła nawet, a się nie udało. Ale staram się myśleć pozytywnie. Wieczorem telefon do gina. Te dwa miesiące temu mówił - no to widzimy się w ciąży na jesieni, a już jakby jesień Co prawda u mnie w lab norma dla 4-5 tydz. jest 1500-23000, ale oni to chyba jakoś od zapłodnienia liczą. Z tego co chyba Czarna wstawiałaś to 16 dpo bło 40-400. Także idealnie. W środę powtórzę. Pogięłam tę kartkę ze stresu tak, że jak psu z gardła wygląda. O matko......
Trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno kochana!!!MalaCzarna, Katjaa lubią tę wiadomość