Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
pompon wrote:401!!!!!!!!!!!!!!!!!
pompon lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:Dziękuję dziewczyny. Co prawda to dopiero kropla w morzu, ostatnio ładnie przyrosła nawet, a się nie udało. Ale staram się myśleć pozytywnie. Wieczorem telefon do gina. Te dwa miesiące temu mówił - no to widzimy się w ciąży na jesieni, a już jakby jesień Co prawda u mnie w lab norma dla 4-5 tydz. jest 1500-23000, ale oni to chyba jakoś od zapłodnienia liczą. Z tego co chyba Czarna wstawiałaś to 16 dpo bło 40-400. Także idealnie. W środę powtórzę. Pogięłam tę kartkę ze stresu tak, że jak psu z gardła wygląda. O matko......
jeju jeju jeju jeju:) pięknie:) strasznie się cieszę i moooocno trzymam kciuki za dalszy ładny przyrost :*mik82 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnyPłacz płacz! Taki płacz jest najpiękniejszy na świecie! Ze szczęścia! Tak się cieszę!!! Zazdroszczę jak cholerka! Hihihih! Wklejam Ci Kochana te normy:
Dni po owulacji Zakres hCG inmIU/ml
10 DPO —- 5 - 50
12 DPO —- 10 - 100
14 DPO —- 20 - 200
16 DPO —- 40 - 400
18 DPO —- 70 - 800
20 DPO —- 140 - 1600
22 DPO —- 180 - 3200
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Tylko wiadomo że sporo zależy też od tego kiedy doszło do zagnieżdżenia, ale te widełki i tak są w miarę luźne. Jesteś idealnie w normie Kochana!
No własnie, to odbrze pamiętałam. Niech za dwa dni już będzie 800 chociaż
Jeszcze raz DZIĘKUJĘ! I trzymam za was kciukasy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 16:00
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja pierdziele.. wiedzialam ze tak bedzie.. w pracy obcieli mi godziny pracy do 9 godzin tygodniowo !!!! Masakra jakas!! Przez to tez dostane male pieniadze jak bede na macierzynskim!!!! Musze zmienic prace i to szybko (
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Ja pierdziele.. wiedzialam ze tak bedzie.. w pracy obcieli mi godziny pracy do 9 godzin tygodniowo !!!! Masakra jakas!! Przez to tez dostane male pieniadze jak bede na macierzynskim!!!! Musze zmienic prace i to szybko (
Pracodawcy za nic mają kobiety w ciąży... Masakra jakaś...Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny