Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
No kupiłam zioła ojca sroki - kuźwa faktycznie całe wiadro, kiedy ja to wypije ???? Wzięłam też wiesiołek - ile go brac i jak ?
Zastanawiam się nad salfazinem i fertimenem dla mojego M. - co o tym myslicie ? a i jeszcze i dla mnie i dla niego wit b6 i magnez .... nie za duzo ? -
Rudzia ...oni ci godziny specjalnie obcieli zebys sie zwolnila ...idz do nich i pogadaj o tym....i siedz tam na dupie wlasnie...jest minimum macierzynskie jakie co maja placic i tyle
Sa przeciez biura prawa pracownikow jak ci godzin nie zapewnia zebys otrzymala macierzynskie, uspokoj sie i walcz o swoje, a nie bedziesz prace zmieniac i to samo zrobia, bez sensuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 18:43
-
kassandra wrote:No kupiłam zioła ojca sroki - kuźwa faktycznie całe wiadro, kiedy ja to wypije ???? Wzięłam też wiesiołek - ile go brac i jak ?
Zastanawiam się nad salfazinem i fertimenem dla mojego M. - co o tym myslicie ? a i jeszcze i dla mnie i dla niego wit b6 i magnez .... nie za duzo ?
To pijemy ziolka razem...mow nabierzaco jakie zmiany obserwujesz
Wiesiole, mozesz brac do 3x2 ale gdyby powodowal skurcze to zmniejsz dawke no i tylko do owulkiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 18:54
-
nick nieaktualnyRudzia nie myśl tak!!! Ułoży się wszystko. Dziś to tak wygląda ale na pewno będzie lepiej. Twoje maleństwo i ty jesteście teraz najważniejsi. Tym dupkiem się nie przejmuj, bo na was nie zasługuje. Znajdzie się kiedyś ktoś kto jest was wart. A z tą pracą to rzeczywiście może do jakiegoś doradcy czy prawnika pójdź? Trzymam kciuki za Ciebie!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:To pijemy ziolka razem...mow nabierzaco jakie zmiany obserwujesz
Wiesiole, mozesz brac do 3x2 ale gdyby powodowal skurcze to zmniejsz dawke no i tylko do owulki
No bedę dawać znać na bierząco, a wyczytałam gdzies w necie ze i płec brzydka moze to pić - podobno na jakosć spermy wpłyewa korzystnie ... łyszałyscie cos o tym ? Miło by było bo ja tego sama nie przerobie chyba z pół kilo mi wyszłoMalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kassandra wrote:No bedę dawać znać na bierząco, a wyczytałam gdzies w necie ze i płec brzydka moze to pić - podobno na jakosć spermy wpłyewa korzystnie ... łyszałyscie cos o tym ? Miło by było bo ja tego sama nie przerobie chyba z pół kilo mi wyszło
No moj pije juz od wczorajkassandra lubi tę wiadomość