Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Sperma jest najlepsza z rana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 20:39
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:wlasnie wiem, ale rano to ja nie lubie bo potem spac nie moge a z dzieckiem do szkoly pojde. cholera, no trudno i tak nic z tego nie bedzie , wiec dzisiaj i jutro - wieczorem
moj gdzies wyczytal o tym porannym bzykaniu wiec dla odmiany bedzie poranne bzyczenie u mnie..jakby to jakies znaczenie mialo hahahaha
11111-postow hahahahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 20:42
-
Czesc dziewczyny,
skoro o testach mowa to i ja zrobilam 15 min temu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/edeb9a9bb4c6.jpg
ta druga kreska nie jest taka sama jak kontrolna wiec wyglada dla mnie, ze negatyw...i mam teraz zagwostke, bo sie zastanawiam czy to jeszcze nie to, czy juz po - nie wiem ile czasu utrzymuje sie wysoki poziom Lh a ostatni test robilam w piatek wieczorem i byl cien cienia...zgłupiałam juz z deka i mam nadzieje, ze nie bede sobie pluła w brode, ze zrobiłam testów w weekend -
Iza75 wrote:Czesc dziewczyny,
ta druga kreska nie jest taka sama jak kontrolna wiec wyglada dla mnie, ze negatyw...i mam teraz zagwostke, bo sie zastanawiam czy to jeszcze nie to, czy juz po - nie wiem ile czasu utrzymuje sie wysoki poziom Lh a ostatni test robilam w piatek wieczorem i byl cien cienia...zgłupiałam juz z deka i mam nadzieje, ze nie bede sobie pluła w brode, ze zrobiłam testów w weekend
A ktory to dzien dc mowilas jest?
No bo to negatyw jest, ale zazwyczaj 3 dni sa pozytywne, wiec mi sie wydaje ze jeszcze nie bylo...a szyja jak? -
Iza75 wrote:Czesc dziewczyny,
ta druga kreska nie jest taka sama jak kontrolna wiec wyglada dla mnie, ze negatyw...i mam teraz zagwostke, bo sie zastanawiam czy to jeszcze nie to, czy juz po - nie wiem ile czasu utrzymuje sie wysoki poziom Lh a ostatni test robilam w piatek wieczorem i byl cien cienia...zgłupiałam juz z deka i mam nadzieje, ze nie bede sobie pluła w brode, ze zrobiłam testów w weekendIza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:A ktory to dzien dc mowilas jest?
No bo to negatyw jest, ale zazwyczaj 3 dni sa pozytywne, wiec mi sie wydaje ze jeszcze nie bylo...a szyja jak? -
amelia04072006 wrote:czesc izunia. dla mnie negatyw ale co za problem robic codziennie i sprawdzac czy nie ciemnieje? jak bedzie jasniala lub zginie to bedzie po wydedukowalam piknie nie ?
w kazdym razie bzykano niespodziewano dzis bylo, jak wrocilam z wawy to maly spal i mnie małż przyatakowal bez specjalnej zachety chyba mu sie w ogóle jakies piłeczki zderzyły w mózgu bo mówi domnie,ze sie zastanawia jak sobie robote rozłożyc zebysmy mieli czas dla siebie i ile to dni takich dobrych jest...hahaha nie poznałam go normalnie, ale tez sie nie nastawiam, ze ten zapal mu zostanieamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:no piknie kochana piknie ..jutro zrobie i sie zobaczy.
w kazdym razie bzykano niespodziewano dzis bylo, jak wrocilam z wawy to maly spal i mnie małż przyatakowal bez specjalnej zachety chyba mu sie w ogóle jakies piłeczki zderzyły w mózgu bo mówi domnie,ze sie zastanawia jak sobie robote rozłożyc zebysmy mieli czas dla siebie i ile to dni takich dobrych jest...hahaha nie poznałam go normalnie, ale tez sie nie nastawiam, ze ten zapal mu zostanie
Aaaa dobre proszki hahahahahaIza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:no piknie kochana piknie ..jutro zrobie i sie zobaczy.
w kazdym razie bzykano niespodziewano dzis bylo, jak wrocilam z wawy to maly spal i mnie małż przyatakowal bez specjalnej zachety chyba mu sie w ogóle jakies piłeczki zderzyły w mózgu bo mówi domnie,ze sie zastanawia jak sobie robote rozłożyc zebysmy mieli czas dla siebie i ile to dni takich dobrych jest...hahaha nie poznałam go normalnie, ale tez sie nie nastawiam, ze ten zapal mu zostanieAsha, Iza75, MalaCzarna, Sylwia87 lubią tę wiadomość