Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale trzeba będzie coś zmienić, bo mi się znudziło. Ostatnio miałam ciągle ombre, ale wróciłam do swojego koloru, a teraz znów mi się czegoś zachciało
-
Bo my kobitki już tak mamygigsa wrote:Ale trzeba będzie coś zmienić, bo mi się znudziło. Ostatnio miałam ciągle ombre, ale wróciłam do swojego koloru, a teraz znów mi się czegoś zachciało
zawsze chcemy tego czego nie mamy
dotik lubi tę wiadomość
-
Ale Wam fajnie:) Ja też chcę mieć takie zdjęcie z usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 19:38
MalaCzarna, shimmer_lip, dotik, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zobaczymy 9 września. Jak się nie będzie chciała wchłaniać to laparoskopia mnie czeka. I też najbardziej mnie oczywiście stresuje to, że będą ją robić w trakcie ciąży. A jak sobie poczytałam to ten rodzaj się często wchłaniać nie chce. A ja to się i tak modlę żeby ona nie pękła bo wtedy to wiecie no niezbyt miło będzie. Ale nie ma się co na zapas martwić. Mam tylko nadzieję, że mi gin da zwolnienie bo ja to w pracy się muszę trochę poruszać z dzieciakami i jakby to miało jakiś wpływ na tą zarazę to bym się wkurwiłagigsa wrote:Shimmer a ta torbiel się wchłania czy nie?
-
Nie pękł mi pewnie pęcherzyk a że mam endometriozę o której nie wiedziałam to taki jest tego skutekgigsa wrote:Skąd się biorą te gówna? Baby to mają przechlapane:(
będę to jednak miała w dupie jeśli nie wpłynie na kropka 
A to że my baby mamy przejebane przez całe życie to normalka
czas się przyzwyczaić
może to i dobrze że to pewnie siurek będzie, łatwiej będie miał w życiu
-
coooooooooooo???????shimmer_lip wrote:Czy Asha i Amelia przeszły na jakieś tajne i ukryte forum
bo nie poznaję koleżanek 
shimmer_lip, amelia04072006, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Asha pisała, że będzie wieczorem, ale jej nie ma. Ale gdzie się podziała Amelia to nie wiem
amelia04072006, Katjaa lubią tę wiadomość