Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Rudzia gratuluję skaczącego bąbla, ślicznie :)i trzymam kciuki, żeby to badziewie się wchłonęło najlepiej. ja już się nie mogę mojego maluszka i serducha doczekać. Brzuch mi wywaliło dzisiaj wzdęciowy. Gardło mi strasznie dokucza, mleko z miodem i masłem, herbata z cytryną, imbirem i miodem i płukanki z solą w akcji, ale nie bardzo pomaga. Więc mam nerwa, żeby nic się tam nie zadziało złego. I gadam do brzucha jak pokręcona non stop, że ma być zdrowy jego lokator. Ściskam was wszystkiee. Jak tam Gigsa? Jelitówka i choróbsko trochę przechodzi u Was? A Ty shimmer jak tam, leniuchujesz sie? powiedz mi w którym dokąłdnie tygodniu Ty byłaś na pierwszym uusg?
MalaCzarna, dotik lubią tę wiadomość
-
pompon wrote:Hej dziewczyny. Rudzia gratuluję skaczącego bąbla, ślicznie :)i trzymam kciuki, żeby to badziewie się wchłonęło najlepiej. ja już się nie mogę mojego maluszka i serducha doczekać. Brzuch mi wywaliło dzisiaj wzdęciowy. Gardło mi strasznie dokucza, mleko z miodem i masłem, herbata z cytryną, imbirem i miodem i płukanki z solą w akcji, ale nie bardzo pomaga. Więc mam nerwa, żeby nic się tam nie zadziało złego. I gadam do brzucha jak pokręcona non stop, że ma być zdrowy jego lokator. Ściskam was wszystkiee. Jak tam Gigsa? Jelitówka i choróbsko trochę przechodzi u Was? A Ty shimmer jak tam, leniuchujesz sie? powiedz mi w którym dokąłdnie tygodniu Ty byłaś na pierwszym uusg?
Dokładnie to ja byłam 7t0d ale na usg się okazało, że dzidziol starszy i że to 7d5d -
shimmer_lip wrote:Ja się lenię z przerwą na kardiologa (ogólnie git, mam sobie ekg zrobić dla pewności) i na bułę z kfc w nagrodę
Dokładnie to ja byłam 7t0d ale na usg się okazało, że dzidziol starszy i że to 7d5d
A i słusznie, trzeba sobie dogadzać, b jak nie teraz to kiedy
Fajnie, bo ja bede właśnie 7t1d i licze bardzo na małego ufoludka z serduchem. -
gigsa wrote:Pompon widzę suwaczek
U nas już po jelitówce ( mam nadzieję ) teraz męczę się z wirusówką
A no pokusiłam się właśnie, stwierdziłam, że nie ma co być przesądnym, chociaz jakoś tak dziwni emi było tak szybko, ale jestem dobrych myśli Zdrowiej kochana w takim razie, a jak @ ?już po?
-
pompon wrote:A no pokusiłam się właśnie, stwierdziłam, że nie ma co być przesądnym, chociaz jakoś tak dziwni emi było tak szybko, ale jestem dobrych myśli Zdrowiej kochana w takim razie, a jak @ ?już po?
I bardzo dobrze zrobiłaś
Ja jeszcze w trakcie @ Wszystko się zbiegło w jednym czasie, ale przynajmniej jeszcze mam urlop, więc w domu się wyleguję -
amelia04072006 wrote:gigsa jak ty urosłaś od popoludnia . nie poznaje cie
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:jelitowka moze zamieszac w cyklu ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 20:53