Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Hey laski, sorry, ze nie zajrzalam wczoraj ale zatyrana bylam po tych zakupach na maksa i poleglam
Co tam u was kochane?
U mnie temp sie trzyma, ale co dziwnego pierwszy raz szyja nisko po @ i nawet dziebko sie przymnknela chyba ziola dzialaja...nie wiem tykla czy zdazy sie szybko ustawic jak ma byc niby wczesna owu....co prawda mialam nie brzebac, ale z jednej strony dobrze bo widac ze sie zmienia...sprawdze za kilka dni co tam u Elzbietydotik, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Hey laski, sorry, ze nie zajrzalam wczoraj ale zatyrana bylam po tych zakupach na maksa i poleglam
Co tam u was kochane?
U mnie temp sie trzyma, ale co dziwnego pierwszy raz szyja nisko po @ i nawet dziebko sie przymnknela chyba ziola dzialaja...nie wiem tykla czy zdazy sie szybko ustawic jak ma byc niby wczesna owu....co prawda mialam nie brzebac, ale z jednej strony dobrze bo widac ze sie zmienia...sprawdze za kilka dni co tam u Elzbiety
smutno tu bez Ciebie było!!mik82 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
MalaCzarna wrote:Hej. Dziewczyny @ nie przyszła. Za to jest ewidentnie druga kreska na teście!!! Nie wierzę kurwa... To możliwe?
-
shimmer_lip wrote:No ja wczoraj po angielsku sie zmylam ale zmiotlo mnie mdle samopoczucie
Mowilas Shimmer ze jajcory cie bolaly po tych ziolach 6 dc...szczerze przyznam ze mialam nadzieje, ze juz zacznie cos sie ruszac bardziej a tu troche cicho u mnie myslisz ze moze za wczesnie czy cosWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 08:29
-
Asha wrote:Mowilas Shimmer ze jajcory cie bolaly po tych ziolach 6 dc...szczerze przyznam ze mialam nadzieje, ze juz zacznie cos sie ruszac bardziej a tu troche cicho u mnie myslisz ze moze za wczesnie czy cos
Asha lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:6 bolal mnie pierwszy raz. Ale to nie sa twarde apteczne prochy wiec na kazdego troche inaczej beda dzialac grunt ze pieknie temp spadla wiec bedzie miala sie od czego odbic jakos one na Ciebie dzialaja teraz na efekt czekamy
No mam nadzieje ale chyba na wczesna nie ma co liczyc bo szyja sie nie przygo tuje, ale co bedzie to bedzie, aby owu byla czekamy cos tam sie odzywa tylko myslalam ze bedzie troche bardziej -
amelia04072006 wrote:czolem , wiecie co odkrylam ? nawet pol godziny roznicy w pomiarze temperaturze cholera to duza roznica .
mala wiedzialam ze za szybko polecialas . dawaj fote
Witaj...i jak do tego doszlas?amelia04072006, dotik lubią tę wiadomość