Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No mam nadzieje ale chyba na wczesna nie ma co liczyc bo szyja sie nie przygo tuje, ale co bedzie to bedzie, aby owu byla czekamy cos tam sie odzywa tylko myslalam ze bedzie troche bardziej
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Oby kochana oby...zeby to jajcunio swieze bylo
Zobaczcie kiedy Shimmer miała owu;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 08:45
-
Asha wrote:A no bo zawsze wzrasta po dzrzemce hahahaha
-
amelia04072006 wrote:wiem. ale jak wstaje pol godziny później to mam wyższa a jak wcześniej to mam niższa, korna to jest różnica nawet 0,05 stopnia. jest zasada ze jak wcześniej się mierzy niż normalnie to za każde pol godziny mierzonej wcześniej dodaje się 0,05 a jak później to odejmuje się 0,05 stopnia. będę tak chyba robić bo ostatnio wcześniej się budzę niż normalnie
Nie ma znaczenia....juz to sprawdzilam -
Asha wrote:Patrze i patrze na jej wykres ale ona miala szyje wysoko caly czas
-
mik82 wrote:No ale bez przesady, przecież nie musi być tak samo u Ciebie. Przecież Ty nie musisz mieć cały czas wysoko, wystarczy żebyś w jednym odpowiednim momencie miała ją taką jak trzeba;-)
No wiem dlatego sie tym nie stresuje tylko czekam cierpliwie mowie wam tylko swoje przemyslenia na ten temat ahahaha -
shimmer_lip wrote:Bo ona sie dopiero uczyla macac szyje i bardzo mozliwe ze zaznaczala glupoty bo nie miala doswiadczenia
-
Asha wrote:No wiem dlatego sie tym nie stresuje tylko czekam cierpliwie mowie wam tylko swoje przemyslenia na ten temat ahahaha
Asha lubi tę wiadomość