Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:ja juz to zauwazylam w poprzednim cyklu i teraz jest podobnie. musze tempke traktowac mniej powaznie. to cholerstwo tylko denerwuje
Gdybym ja tak doliczala jak ty mowisz Amelia to bym 37.7 w ktoryms momenci bo sie budzilam o 4 to bez sensu...ja uwazam ze tem po owu , po skoku tak naprawde nie wielkie ma znaczenie...az do przed @ bo tylko nerwy i wogole ...ale to tylko moje -
amelia04072006 wrote:ja juz to zauwazylam w poprzednim cyklu i teraz jest podobnie. musze tempke traktowac mniej powaznie. to cholerstwo tylko denerwuje
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:No i dlatego ja zaczynam mierzyć dopiero od jutra, bo przynajmniej kilka dni przerwy w cyklu muszę zrobić. Inaczej moja głowa fiksuje:-(
-
Asha wrote:Gdybym ja tak doliczala jak ty mowisz Amelia to bym 37.7 w ktoryms momenci bo sie budzilam o 4 to bez sensu...ja uwazam ze tem po owu , po skoku tak naprawde nie wielkie ma znaczenie...az do przed @ bo tylko nerwy i wogole ...ale to tylko moje
Asha lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Tylko dodawac mozna max do 1,5 godz. Ja do pol godz nic nie dodawalam a jak roznica byla wieksza to wolalam ignorowac
To ja bym miala wiekszosc 2 fazy zignorowanej co jest rowne z tym ze bez sensu wogole mierzyc hahahaamik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:To ja bym miala wiekszosc 2 fazy zignorowanej co jest rowne z tym ze bez sensu wogole mierzyc hahahaa
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny