Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Pompon nie martw sie.. mi po tygodniu przeszlo a oprocz herbatek nic innego nie robilam.. bedzie dobrze :*
No właśnie Rudzia miałam pytać jak Ty się w końcu podleczyłaś. Dzięki Mam ndzieję, że szybko przejdzie to cholerstwo i ze Smerfem wszystko dobrze. Fajnie, że Ty dziiaj dobry dzionek maszRudzia lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:No właśnie Rudzia miałam pytać jak Ty się w końcu podleczyłaś. Dzięki Mam ndzieję, że szybko przejdzie to cholerstwo i ze Smerfem wszystko dobrze. Fajnie, że Ty dziiaj dobry dzionek masz
u mnie generalnie lekarze uwazaja ze przeziebienie nie wplywa na dzidzie w cale i najlepiej nie uzywac lekow najdluzej jak sie da .. takze spokojnie
pompon lubi tę wiadomość
-
czesc bbaolki
dawno mnie nie bylo, ale jakos staranka u mnie nie wychodzą...ogólnie to serduszka są w dni okołoowulacyjne albo zupełnie bezpłodne....jakos ciaglę się nie składa abysmy serdudszkowali w owulację, albo gdy mam pozytywny test owu....
takze ten cykl spisuję na straty....
ciagle cos nam wypada....a to M nie ma, a to ma zapalenie pechęrza, a to ja napad migreny...i to wsyztsko zawsze wtedy gdy trzeba działac............ech.....złośliwośc losu????? -
nick nieaktualnyAsha wrote:Skoro cie kocha...to czemu mialabys sie zmieniac??
-
zabka11 wrote:czesc bbaolki
dawno mnie nie bylo, ale jakos staranka u mnie nie wychodzą...ogólnie to serduszka są w dni okołoowulacyjne albo zupełnie bezpłodne....jakos ciaglę się nie składa abysmy serdudszkowali w owulację, albo gdy mam pozytywny test owu....
ciagle cos nam wypada....a to M nie ma, a to ma zapalenie pechęrza, a to ja napad migreny...i to wsyztsko zawsze wtedy gdy trzeba działac............ech.....złośliwośc losu?????
Witaj to faktycznie ciezko trafic moze to jeszcze nie wasz czas cholera wie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Bo zamiast traktować go jak oparcie w swoim zyciu to traktuje go źle... wczoraj usłyszał tekst którego obiecałam ze nie powiem... czyli: jak coś ci się nie podoba tam są drzwi i wracaj do swojej zonki ja mam cię w dupie...
-
zabka11 wrote:czesc bbaolki
ciagle cos nam wypada....a to M nie ma, a to ma zapalenie pechęrza, a to ja napad migreny...i to wsyztsko zawsze wtedy gdy trzeba działac............ech.....złośliwośc losu?????
Zawsze mi przykro jak się komuś nie udaje:-(