Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Dziewczynki.
Czarna czekamy na zdjecie testu...
Ja dziś mam w choooooj doła. Pokłóciłam się wczoraj z była teściowa i cała złość odreagowalam na M... po czym on wyszedł i powiedział że ma dość tego ze każdą złość odreagowuje na nim... Nie piszę do niego on do mnie też... Nie wiem co robić... kocham go ale sama wiem że jestem okropna dla niego i chyba powinnam dac mu żyć bez siebie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Nie...no lepiej w moja owulacje hahahaha
Jakoś to ogarnie chłopak;-)
A tak w ogóle to tulam:-( -
Katjaa wrote:Asha Kochana wie bo miał straszną żonę ale ja mu obiecałam ze będę inna a jestem chyba gorsza niż ona...
Będzie dobrze Kochana TulamKatjaa, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Ja już od 6:30 nie śpie, mimo, że moglabym się wyspać bo praca 14-22. Gardło mam zawalone i chrypę, stresuje sie tym paskudztwem, pije, płucze ale kiszka nie wiem czy już się fatygować do lekarza, nic wiecej poza tym gardlem strasznym. Do ego mdli mnie straszecznie.
Mała no widac już wyraźniej drugą kreskę. Kup ze dwa inne ttesty i zrób w sobote i niedziele, bo nie wytrzymamy zupelnej niepewnosci, skoro w pon beta. -
mik82 wrote:No to kurwa pojechali!!! Będzie oddawał podwójnie, do słoiczka i w Ciebie;-)
Jakoś to ogarnie chłopak;-)
A tak w ogóle to tulam:-(
Nie ogarnie...bo dwa dni przed zero sexu, wiec musi to przelozyc na tydzien pozniej bo cykl bedzie do tyluWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 09:47
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Nie ogarnie...bo dwa dni przed zero sexu, wiec musi to przelozyc na tydzien pozniej bo cykl bedzie do tylu
-
pompon wrote:Hej dziewczyny. Ja już od 6:30 nie śpie, mimo, że moglabym się wyspać bo praca 14-22. Gardło mam zawalone i chrypę, stresuje sie tym paskudztwem, pije, płucze ale kiszka nie wiem czy już się fatygować do lekarza, nic wiecej poza tym gardlem strasznym. Do ego mdli mnie straszecznie.
Mała no widac już wyraźniej drugą kreskę. Kup ze dwa inne ttesty i zrób w sobote i niedziele, bo nie wytrzymamy zupelnej niepewnosci, skoro w pon beta.
Tulam kochanapompon lubi tę wiadomość