Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Wogole moja teściowa była oznajmiła mi ze nie życzy sobie na komunii swojej wnuczki tej całej mojej holoty (przyjaciół, mojego M) bo jej nie będzie i rodziny od strony ojca... więc mam wybierać...
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOstatnio przecież się do niej rzuciłam tak mni zdenerwowala. Ale właśnie M wrócił, przytulil mnie i przeprosił ze wyszedł bo zamiast być przy mnie wyszedł... dziewuszki Uciekam na jakiś czas bo przecież oni się pozabijaja w jednym pokoju...
MalaCzarna, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Czarna... na nią słowo żmija to mało powiedziane. Ostatnio namawiala mnie żebym wróciła do jej syna bo byliśmy małżeństwem, rodziną a obok siedział M... dlatego na nią reaguje tak strasznieeeeeeee...
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Czarna... na nią słowo żmija to mało powiedziane. Ostatnio namawiala mnie żebym wróciła do jej syna bo byliśmy małżeństwem, rodziną a obok siedział M... dlatego na nią reaguje tak strasznieeeeeeee...
-
Katja wspolczuje naprawdę...tak sobie pomyslalam, ze moja obecna tesciowa gdyby doszli kiedyś do rozstania z mężem, nie daj Boże, bylaby taka sama. Ona juz teraz mówi, ze nie przychodzi do nas tylko do wnuka..nie daj sie kochana! Jakby byla madra kobieta to by takich szop nie odstawiala z Komunia, ojej i rob tak żeby córcia byla szczesliwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 18:23
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:Katja wspolczuje naprawdę...tak sobie pomyslalam, ze moja obecna tesciowa gdyby doszli kiedyś do rozstania z mężem, nie daj Boże, bylaby taka sama. Ona juz teraz mówi, ze nie przychodzi do nas tylko do wnuka..nie daj sie kochana! Jakby byla madra kobieta to by takich szop nie odstawiala z Komunia, ojej i rob tak żeby córcia byla szczesliwa
Czesc Izka slonce...jak tam luzniej juz z Glutem? zmeczyl sie juz troche?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 18:29
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Nie muszę Go kochana przytulać... zaciągnął mnie do łazienki i wykorzystał...
Katjaa, dotik lubią tę wiadomość