Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Mozliwe. I to mnie dobija, że nawet ciąży utrzymać nie potrafię.
To nie jest kwestia umiejetnosci Czarna czy byciaa wystarczajaco dobrym zeby utrzymac ciaze....widocznie tak ma byc narazie...to fasolek nie jest silny jeszcze a nie ty slaba...ty tu nie masz nic do tego i to nietwoja wina jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Nie o to mi chodzilo....mowie tylko, ze mozlwe bardzo ze wszystko jest ok tylko poprostu potrzeba wam czasu
-
Katjaa wrote:wiesz tylko dla mnie to jest nie normalne jak okaże się że ja jestem zdrowa, M jest zdrowy a dziecka nie ma... jak dla mnie to nie pojęte na ten mój blond rozum...
Na moj tez...a ja wlasnie tak mam od trzech lat i co mam zrobic???? Tyle ze ty jestes na poczatku swojej drogi ja juz na koncu...wiec nie trac nadzieji...moi rodzice starali sie 4 lata o mnie ...a wtedy nie bylo badan ani niczego...i jestemdotik, Katjaa, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Na moj tez...a ja wlasnie tak mam od trzech lat i co mam zrobic???? Tyle ze ty jestes na poczatku swojej drogi ja juz na koncu...wiec nie trac nadzieji...moi rodzice starali sie 4 lata o mnie ...a wtedy nie bylo badan ani niczego...i jestem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny