Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:ja się wykąpałam i zauważyłam u siebie śluz płodny więc od dzisiaj ile wlezie dajemy z M....
No to jedziesz
U mnie wszystko w druga strone szyja zamknieta...sluzu nie ma...moze te ziola odwrotnie na mnie dzialaja chuj go wie...nie chce mi sie juz nawet wkurwiac tym wszystkim -
nick nieaktualnyAsha wrote:No to jedziesz
U mnie wszystko w druga strone szyja zamknieta...sluzu nie ma...moze te ziola odwrotnie na mnie dzialaja chuj go wie...nie chce mi sie juz nawet wkurwiac tym wszystkim
Asha poczekaj jeszcze a nosz jutro szyjka się otworzy i śluz przyjdzie... ciekawa jestem tych ziół czy coś dadzą...dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:no dzisiaj jadę hehe mój M jest na meczu z kolega ale mu napisałam o tym i stwierdził że mam dzisiaj przekichane z tej okazji, do rana bedzie mnie męczył
Asha poczekaj jeszcze a nosz jutro szyjka się otworzy i śluz przyjdzie... ciekawa jestem tych ziół czy coś dadzą...
A co ja kochsna innego moge zrobic jak nie czekac hahahaha -
nick nieaktualnyRudzia wrote:Moj dzidziol nie toleriuje czekolady cholera co zjem cos czkoladowego to zaraz wymiotuje.. teraz zjadlam platki czekoladowe kulki i wszystko wyladowalo w toalecie
Asha, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno ja już się nie nastawiam w tym cyklu na fasolka jakoś powoli tracę na to wszystko nadzieję... nasz wspólny przyjaciel niby poważnie niby żartem powiedział że czeka nas Poznań bo tam najbliżej badania można robić... a ja chyba za bardzo się bałabym wyników...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 13:56
-
Katjaa wrote:no ja już się nie nastawiam w tym cyklu na fasolka jakoś powoli tracę na to wszystko nadzieję... nasz wspólny przyjaciel niby poważnie niby żartem powiedział że czeka nas Poznań bo tam najbliżej badania można robić... a ja chyba za bardzo się boję bałabym wyników...
To twoj 7 cykl dopiero...masz jeszcze kupe czasu na tracenie nadzieji..uwierz mi -
nick nieaktualnyAsha wrote:To twoj 7 cykl dopiero...masz jeszcze kupe czasu na tracenie nadzieji..uwierz mi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Wiem Kochana że dopiero 7 cykl ale moja Julia urodziła się z bardzo szybkiego razu... a teraz człowiek tak chce, stara się i nic... wiem że nie mam co narzekać bo Ty to masz dopiero cykli za sobą
Wiem kochana...ale to jeszcze nawet nie rok...a standard staran dla par to wlasnie rok, wiec wszystko przed wamiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 14:18
Katjaa lubi tę wiadomość