Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
pompon wrote:A ja bylam dzisiaj na tych badaniach. Czesc wynikow w poniedzialek a czesc we wtorek. Na razie 3 stowy zostawilam. W poniedzialek zaniose siuski - mam pojemniczek ale rano mnie pognalo i zapomnialam :p i glikemie naczczo i te ft3 i 4 bo dzisiaj zapomnialam. Stresa mam gigantycznego. Naczytalam sie o progesteronie i jak wtedy na ciaze moj byl cholernie niski bo ciazowe normy znalazlam 9-47 a ja mialam 15 (( boje sie teraz sprawdzic znowu bo juz mi glowa puchnie od wszystkiego. Dzisiaj brzuch malpowo boli. Ja robie codziennie w gacie ze strachu. To jest jakas masakra. Jeszcze wczoraj mialam afere z matka ona nic nie wie jeszcze ale cisnienie mi podniosla konkretnie. I moj to samo. Zero wsparcia czuje. Wiem ze on to przezyl mega tez i on sie zlosci na mnie ze ja sie tak stradznie przejmuje bo i tak nic nie zrobie. I w ogole jeszcze ta chora. Kiszka kaszana ;((
bol @ to skorcze macicy , rozciaga sie wiec boli, ale jesli zacznie mocniej bolec lub bedziesz plamic to idz do gina. Panowie tez sie boja ale nie sa tak w tym tak wylewni jak my a ze nie pokazuja tego to nas denerwuje. Musisz byc silna za was trzechWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 10:40
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiem, że w pochwie lepiej mierzyć, ale ten z dwoma miejscami po przecinku mierzy minute i cichutko pika, że boje się, że go nie usłyszę i za długo lub za krótko bedę trzymała
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:Pompon juz teraz zawsze bedziesz sie bac, to nieodzowna czesc bycia mama .
bol @ to skorcze macicy , rozciaga sie wiec boli, ale jesli zacznie mocniej bolec lub bedziesz plamic to idz do gina. Panowie tez sie boja ale nie sa tak w tym tak wylewni jak my a ze nie pokazuja tego to nas denerwuje. Musisz byc silna za was trzech
Madre slowa. Wiem ;( latam jak swir sprawdzac czy nie plamie. A myslisz ze robic progesteron ? Niby wtedy gafalyy ze moj hin mowi ze inne rzevzy sa wazniejsze. No i nie wiem. Juz i tak tyle stresu ze szok.amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Idę zażyć swoja porcję leków. Mąż się śmieje, że jestem jak starsza pani, bo wyciągam swoją torebunię z tabsami i jazda
Katjaa, Katjaa, Iza75, dotik lubią tę wiadomość